Închide meniul

"Le voi demonstra suporterilor!". Gigi Becali a anunţat noua politică la FCSB. Ce se întâmplă cu transferul lui Budescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 14:24

"Le voi demonstra suporterilor!". Gigi Becali a anunţat noua politică la FCSB. Ce se întâmplă cu transferul lui Budescu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a anunţat noua politică la FCSB

Constantin Budescu ar putea fi nevoit să aştepte până la vară un transfer la FCSB. Gigi Becali spune că nu are în vedere niciun transfer în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Nu am niciun jucător în vizor în acest moment"

”Eu aici vreau să fac bani. Nu am niciun jucător în vizor în acest moment. Mă pot decide pe moment. Eu mereu am vrut să fac bani la FCSB. Ia, vedeți, am falimentat eu? Nu. Deci, asta e politica mea. Eu o să aduc un jucător doar dacă văd eu”, a spus şeful FCSB, potrivit digisport.

Imediat după ce l-a cedat pe Dennis Man la Parma cu 13 milioane de euro, Gigi Becali a anunţat că ar putea aduce la FCSB un atacant şi un fundaş central. Până acum, fundaşul stânga Risto Radunovic şi atacantul Ante Vukusic sunt transferurile iernii la liderul din Liga 1.

Mesajul lui Gigi Becali pentru suporterii FCSB

Gigi Becali a promis din nou că va renunţa la apariţiile publice şi a refuzat să se bucure de succesul contra marii rivale. FCSB a avut 8 jucători sub 23 de ani în meciul câştigat cu 1-0 contra lui Dinamo. 

”De ce să mă mai laud? Nu mai vreau. Asta este politica mea. Le voi demonstra și suporterilor și tuturor de acum doar prin fapte”, a mai spus Becali.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și