Închide meniul
Foto

Lecţia uriaşă pe care Gică Hagi a primit-o de la fiica sa: „Kira mi-a dat asta! Acolo se creează diamantele”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 noiembrie 2023, 15:33

Reclamă
Lecţia uriaşă pe care Gică Hagi a primit-o de la fiica sa: „Kira mi-a dat asta! Acolo se creează diamantele”

Kira Hagi, mesaj fabulos de ziua lui Ianis Hagi

Kira Hagi, alături de Ianis Hagi şi de părinţi / Instagram

Lecţia uriaşă pe care Gică Hagi a primit-o de la fiica sa. Gică Hagi a avut un nou discurs manifest şi a spus că presiunea este benefica şi creează diamante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi spune că a primit această lecţie chiar de la fiica sa, Kira. Hagi a făcut această dezvăluire în contextul în care vorbea despre echipa naţională a României.

Lecţia uriaşă pe care Gică Hagi a primit-o de la fiica sa

(n.r. – A fost prea lumea, prea critică? A pus prea multă presiune?) Nu. Sunt momente și momente. Critica face parte din joc. Meritele fac parte din joc. Sunt momente peste care trebuie să treci. E important că ei au trecut examenul.

E foarte bună și presiunea. Ea trebuie să existe mereu. Presiunea creează diamante! Nu o știai p-asta. Fata mea mi-a dat-o p-asta. Kira mi-a dat-o. Să o am în fiecare dimineață pe masă. Presiunea creează diamante. Acolo se creează diamantele, dedesubt. Trebuie să ai presiune tot timpul. Care e presiunea? Rezultatul, să îți propui mult. Orice e posibil.

Să nu stai închis. Că nu se poate, că nu merge. Hai să o îmbrățișăm pe cealaltă. Că se poate. Dacă îți dorești, dacă muncești, dacă ești pregătit de luptă, dacă ești competitiv. Trebuie să credem mai mult că se poate. Eu cred. Eu sunt prea încrezător câteodată. Cu siguranță mă culc și mă scol cu singurul obiectiv, acela ca naționala României să depășească generația care a fost. Cele mai mari performanțe. Adică semifinale, să ajungă în semifinale.

Reclamă

Dacă muncești în direcția asta, poți ajunge să îl atingi. Dacă nu, n-ai cum. Va veni o victorie, o calificare, niciodată o performanță„, a spus Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Kira Hagi, reacție sublimă după ce Ianis Hagi a calificat România la EURO 2024: ”Te iubesc, Ianis!”

Kira Hagi a avut o reacție minunată după ce fratele ei, Ianis Hagi, a marcat golul victoriei cu Israel (2-1), care a calificat România la EURO 2024, primul nostru turneu final după o pauză de 8 ani.

Ianis Hagi a înscris golul de 2-1 cu Israel, în Ungaria, cu stângul, la colțul scurt, așa cum o făcea și tatăl său, Gică Hagi, la Cardiff, în 1993, când tricolorii se calificau la CM 1994, după 2-1 în Țara Galilor.

Reclamă 4 / 0/3

Kira Hagi nu putea rata momentul în care fratele ei a fost decisiv pentru calificarea României la EURO 2024. ”Te iubesc, Ianis Hagi!”, a fost mesajul, în limba engleză, postat pe InstaStory de fiica lui Gică Hagi.

Pentru Ianis Hagi, anul 2024 poate fi unul de vis. Pe lângă participarea la EURO 2024, Ianis se poate căsători cu iubita sa, Elena Tănase. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI IANIS HAGI)

Ianis Hagi şi-a cerut în acest an iubita de soţie şi chiar a făcut şi petrecerea de logodna. Ianis a spus că nu este stabilită o dată.

Momentan, nu este nimic stabilit. Ce am de stabilit, e să ne stabilim la Campionatul European la anul în vară. Atâta tot. Îmi doresc mult asta, luptăm pentru asta. Chestiunile din viaţa privată sunt din viaţa privată şi voi vedea. Când va fi momentul, va fi momentul„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate la AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și