Închide meniul

"Legendele" cu Dan Negru! Helmut Duckadam, detalii surprinzătoare despre întâlnirea șoc cu Nicolae Ceaușescu: "Era stelist!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 8:02

"Legendele" cu Dan Negru! Helmut Duckadam, detalii surprinzătoare despre întâlnirea șoc cu Nicolae Ceaușescu: "Era stelist!"

Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua

Helmut Duckadam a scris istorie în tricoul Stelei / Hepta

În 1986, Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni într-o finală uriașă cu Barcelona. Duckadam a apărat patru lovituri de departajare și a fost așteptat de Nicolae Ceaușescu la revenirea în țară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam, detalii inedite oferite la emisiunea "Legendele"

Dan Negru: Ţi-a zis ceva Ceauşescu în momentul în care a dat mâna cu tine?

Helmuth Duckadam: Nu. A venit, după ce ne-a premiat, a venit în mijlocul nostru, cum se făcea atunci, aşa. S-a uitat de două ori la mine şi parcă voia să-mi spună ceva, dar n-a ieşit din protocol. N-a ieşit din protocol, a ţinut-o pe a lui.

Dan Negru: Auzi, dar el s-o fi uitat la meci?

Helmuth Duckadam: Cu siguranţă. Păi era stelist, din câte ştiu eu.

Reclamă

Dan Negru: Spune-mi dacă a fost adevărată legenda aia cu terminarea meciului în 90 de minute.

Helmuth Duckadam: Da, da, a zis-o. A zis că dacă eram puţin mai bine pregătiţi nu mai ajungeam la penaltiuri.

Dan Negru: Nu, nu cred.

Reclamă 4 / 0/3

Helmuth Duckadam: Ba da. A zis-o Ceauşescu aşa, când eram mai degajaţi, mai aşa, mai într-o atmosferă familială.

Dan Negru: Păi şi cum a zis-o? "Băi, tovarăşi, dacă eraţi mai bine pregătiţi, nu mai ajungeaţi în prelungiri". Cam aşa?

Helmuth Duckadam: Dacă spunea, i se adresa lu' nea Imi (n.r. – antrenorul Emeric Ienei). A zis "dacă eraţi puţin mai bine pregătiţi, dar pe viitor … ".

Dan Negru: Dar pe viitor să-i bateţi din prima repriză, aa?

Helmuth Duckadam: Dacă se poate … Nu a ieşit din protocol, a ţinut-o pe a lui, aşa.

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.
 

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și