Închide meniul

Liechtenstein – România | Un suporter al naționalei, mesaj fabulos! Ce banner a fost afișat chiar în ziua scandalului monstru de la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 noiembrie 2021, 19:27

Liechtenstein – România | Un suporter al naționalei, mesaj fabulos! Ce banner a fost afișat chiar în ziua scandalului monstru de la FCSB

Mesajul unui fan stelist în timpul meciului Liechtenstein – România

AS.ro

Un suporter al naționalei, mesaj fabulos în ziua scandalului monstru de la FCSB

Un suporter al naționalei a surprins pe toată lumea în timpul meciului Liechtenstein – România. Fan al roș-albaștrilor, suporterul s-a săturat de scandalul FCSB – CSA Steaua, dar și de apele tulburi de la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mi-e dor de Steaua”, este mesajul afișat în tribunele de pe ”Rheinpark Stadion”.

Citește și:

Scandal la FCSB! Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce s-a despărțit de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. După mai multe contre cu patronul Gigi Becali, antrenorul a decis să îşi rezilieze contractul cu vicecampioana şi să plece în plin sezon. Gigi Becali a reacţionat imediat după decizia tehnicianului.

„Da. Este adevărat. Ne-am despărţit. Nu ştiu nici eu de ce s-a ajuns aici. Nu m-a mai surprins nici pe mine acum. M-a surprins când a dat aia pe facebook. Nu tată, banii la timp. Nicio clauză de reziliere. A zis şi el. Nu cred că voia aşa ceva.

Nu am pe nimeni pregătit, de unde să ştiu. De la el a venit decizia cu plecarea. Nu i-a convenit că i-am spus că nu joacă echipa nimic. A copnsiderat că îl lezează. Ce să mai spună jucătorii acum”, a dezvăluit patronul celor de la FCSB, în exclusivitate pentru AnteSport.

Reclamă

Cei doi au purtat un dialog de la distanţă în care s-au acuzat reciproc. După acuzaţiile repetate ale patronului la adresa jocului echipei, Edi Iordănescu a spus că vrea să plece, dar doar dacă îşi încasează clauza de reziliere.

I-a adus acuzaţii grave patronului. Războiul declaraţiilor dintre cei doi a continuat şi în această dimineaţă şi s-a terminat cu plecarea lui Iordănescu Jr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și