Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Meriton Korenica, dar Neluţu Varga cere de trei ori mai mult pentru a-l lăsa pe mijlocaşul de 29 de ani să ajungă la rivala FCSB.
Pe fir a intrat şi Universitatea Craiova, care ar fi plusat până la 700.000 de euro. Becali a anunţat că nu vrea să liciteze cu Mihai Rotaru pentru kosovarul cotat la 3 milioane de euro. Finanţatorul roş-albaştrilor nu se gândeşte nici măcar la varianta de a plăti un milion de euro.
Gigi Becali nu licitează pentru Meriton Korenica
„Eu am făcut o ofertă de 500.000 de euro și atât. Eu nici nu știam că-l vrea Rotaru. Să-l ia el, atunci. Eu nu fac licitații. Dacă vreau, iau. Ce, sunt idiot? Unii încearcă să facă licitație între mine și Rotaru. Eu nu fac! Nu dau peste Rotaru. Să-l ia Rotaru.
Varga a zis că are din America vreo 800.000 de euro. Eu nu dau 800.000 de euro. Și că are oferă de 700.000 de euro de la Craiova. Să-l dea la Craiova atunci! Eu am dat mai puțin decât Rotaru. Nu fac licitație.
Un milion nu dau! Doamne ferește! Ce, am băut gaz? Cum să dau un milion de euro pe Korenica? Pe mine nu mă păcălesc. Eu am bani, dar la mine nu există licitație”, a spus Becali, citat de gsp.ro.
FCSB l-a mai dorit pe Meriton Korenica în această vară, dar nu l-a putut aduce în Capitală pe jucătorul cu 25 de goluri şi 10 pase decisive adunate pentru CFR.
Clubul din Gruia îl aducea pe Meriton Korenica în 2024, de la Manisa, pentru 400.000 de euro.
- Ciprian Marica l-a desființat pe jucătorul FCSB-ului: „Arde casa! Nu mai poate”
- Mihai Stoica, un nou atac la Florin Tănase: „N-am avut niciodată un fotbalist atât de obraznic”
- Dorit de FCSB, Jovo Lukic şi-a decis viitorul imediat după U Cluj – Petrolul
- FCSB negociază mai multe transferuri pe final de mercato! Ce a spus Mihai Stoica de Drăguş, Muhar şi Korenica
- „Nu e bătăuş” Cum l-a numit Giani Kiriţă pe Vali Creţu, după scandalul în care acesta a fost implicat cu Mihai Stoica!