500.000 de euro! Anunţul lui Dinamo despre jucătorul care a impresionat în derby-ul cu Rapid

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2026, 16:29

Comentarii
500.000 de euro! Anunţul lui Dinamo despre jucătorul care a impresionat în derby-ul cu Rapid

Jucătorii lui Dinamo sărbătoresc victoria cu Rapid din Giuleşti / Sport Pictures

Google News As.roAdaugă-ne ca sursă preferată în Google Google News As.roUrmărește AS.ro pe Discover

Portarul marocan al lui Dinamo, Alaa Bellarouch (24 de ani), a impresionat în derby. Bellarouch a „închis” poarta cu Rapid. Inclusiv atunci când a scăpat o minge în careu, şi-a salvat echipa cu o foarfecă de efect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a anunţat că formaţia din Ştefan cel Mare va activa clauza de transfer definitiv a lui Bellarouch, dacă lucrurile vor continua aşa. Bellarouch a avut evoluţii apreciate în poarta „câinilor” şi până la derby-ul din Giuleşti, câştigat de Dinamo cu 1-0. 500.000 de euro îi costă pe cei de la Dinamo transferul definitiv al lui Bellarouch. Portarul marocan e jucătorul formaţiei portugheze Braga. A venit ca jucător împrumutat de la formaţia portugheză, dar cu opţiune de transfer definitiv din partea clubului din România.

Dinamo vrea să activeze clauza de transfer definitiv a lui Alaa Bellarouch

500.000 de euro este clauza unui transfer definitiv de la Braga și ne-am gândit să o activăm înainte de a începe campionatul. Tocmai de aceea am acceptat-o și am setat-o. Era clar că este o opțiune pe care să o aducem cât mai accesibilă pentru noi ca spre finalul campionatului să avem această opțiune.

Dacă lucrurile merg așa, o să activăm, pare foarte logic. A contat foarte mult și dialogul pe care l-am avut cu el pentru a veni aici. Am simțit în el ceea ce vrea Nuno Campos să construiască în profilul psihologic al jucătorului”, a declarat Andrei Nicolescu pentru fanatik.ro.

Dinamo e liderul provizoriu al Ligii 1. Singura echipă care o poate depăşi în această etapă e FCSB, care joacă luni, acasă, cu Botoşani. Dinamo are 10 puncte, iar FCSB 8. Lider înaintea startului etapei era FC Argeş, dar formaţia antrenată de Bogdan Andone a remizat cu Farul, 1-1.

Reclamă
Reclamă

Reclamă
Înapoi la Homepage
Comentarii

Reclamă

Cine va câştiga titlul în La Liga?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:53

Valeriu Iftime, anunţ despre transferul lui Sebastian Mailat chiar înaintea meciului cu FCSB: „Situaţia asta deranjează”

15:38

UEFA a luat decizia în cazul lui Florin Prunea, după filmarea controversată din preliminariile Conference League

15:22

Semnează în Premier League după ce a picat transferul la PSG: 30 de milioane de euro

14:29

Andrei Nicolescu, săgeţi către Zeljko Kopic după victoria lui Dinamo din Giuleşti: „Avem antrenor care ştie să mute”

14:24

Gigi Becali, reacție categorică după oferta de 1,2 milioane de euro pentru Joao Paulo: „Eu nu sunt cioflingar”

14:12

Marius Șumudică a anunțat cine este noul lider din vestiarul CFR-ului. Ce transferuri a anunțat

1 Momente teribile la Bayern – Leipzig! Musiala s-a prăbușit pe gazon fără să fie lovit! Toți jucătorii au sărit să-l salveze 2 E din nou scandal în România după ce David Popovici a scris istorie la Campionatele Europene: „Există o ipocrizie” 3 Foto„Îmi cer scuze.” Anunţul făcut de Taisia, iubita lui David Popovici, la o zi după performanţa istorică 4 50.000.000 de euro pentru FCSB şi Palat. Gigi Becali a recunoscut negocierile 5 A greșit la gol și i s-a reziliat contractul! Fostul jucător de la FCSB a rămas liber de contract după 3 meciuri 6 Reacția lui Cătălin Cîrjan, după ce Dinamo a câștigat pe Giulești: „Am știut să suferim! Pentru mine, o victorie ca oricare alta”
Citește și