Închide meniul

A văzut debutul lui Juvhel Tsoumou la Rapid şi a răbufnit: „E mai gras ca mine!”. Reacţie dură a unui fost campion din Giuleşti

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2023, 11:07

A văzut debutul lui Juvhel Tsoumou la Rapid şi a răbufnit: „E mai gras ca mine!. Reacţie dură a unui fost campion din Giuleşti

A văzut debutul lui Juvhel Tsoumou la Rapid şi a răbufnit

Juvhel Tsoumou, în timpul meciului Sepsi - Rapid / Captură Digi Sport

Cristi Dulca (51 de ani) a văzut debutul lui Juvhel Tsoumou la Rapid şi a răbufnit. Campion cu gruparea din Giuleşti în 1999, fostul fundaş a avut o reacţie tranşantă după ce a urmărit imaginile cu atacantul congolez în tricoul alb-vişiniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tsoumou a fost trimis pe teren la două zile după ce a fost prezentat. Atacantul care nu mai jucase un meci oficial din luna februarie a intrat în minutul 58 al disputei cu Sepsi, scor 0-0, din etapa a 16-a a Ligii 1. L-a înlocuit pe Alexandru Ioniţă.

Cristi Dulca a văzut debutul lui Juvhel Tsoumou la Rapid şi a răbufnit

Tsoumou a preluat tricoul cu numărul 13, cel care a fost purtat în trecut şi de Cristi Dulca. Fostul jucător al Rapidului l-a „taxat” imediat pe fostul atacant al FCSB-ului.

Tsoumou e mai gras ca mine. Mai ales ca joaca si cu numărul meu de la Rapid (n.r. – 13). Nu e pregătit, deși e un jucător bun, din câte îl știam eu”, a declarat Dulca la primasport.ro.

Juvhel a fost totuşi aproape de a înscrie golul sezonului. În minutul 79, la prima ocazie pe care a avut-o, congolezul a încercat o execuţie de senzaţie. A reluat din foarfecă centrarea lui Braun, iar mingea a lovit transversala. Putea fi golul care să o ducă pe Rapid pe primul loc în Liga 1.

Reclamă

Atacantul din Congo a ajuns la echipa pregătită de Cristiano Bergodi din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de formația vietnameză Cong An Ha Noi FC. Acesta a semnat un contract valabil până în iarnă, cu opțiunea de prelungire până în vara anului viitor.

Atacantul din Congo a fost legitimat la actuala vicecampioană a României în perioada septembrie 2019 – februarie 2020. În tricoul „roș-albastru” a adunat doar 3 partide și a marcat un singur gol. Se întâmpla într-o partidă cu Universitatea Craiova, din septembrie 2019, câștigată de către „roș-albaștrii” cu scorul de 1-0.

În momentul de față, Tsoumou este cotat la suma de 300.ooo de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă în anul 2019, în timpul în care era legitimat la Hermannstadt. La momentul respectiv valora suma de 550.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi – Rapid 0-0

La Sf. Gheorghe, gazdele nu au dat şanse bucureştenilor să înscrie în prima repriză. Ion Gheorghe a trimis puţin peste poartă, în minutul 18, iar Aganovic a fost aproape de gol în minutul 31, când torpila croatului a fost respinsă excelent de Horaţiu Moldovan. În minutul 36 arbitrul a oprit meciul pentru câteva minute după ce au apărut probleme la sistemul VAR. Ovidiu Haţegan i-a informat pe căpitanii echipelor şi a aşteptat restartarea sistemului.

Partida s-a reluat în minutul 41, dar la pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0. Rapid a avut o bară, la execuţia de excepţie a lui Tsoumou, din minutul 79, dar s-a încheiat la egalitate, Rapid nu reuşeşte să treacă pe primul loc al clasamentului, rămânând pe poziţia a doua, cu 30 de puncte, iar Sepsi este pe locul 8, cu 20 de puncte.

SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, Fl. Ştefan (R. Varga 63) – Renţa, Alimi – I. Gheorghe, M. Ştefănescu, Aganovic (C. Matei 72) – Safranko (Debeljuh 72). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (Kait 52), Al. Albu (C. Cîrjan 73) – Funsho Bamgboye, Al. Ioniţă II (Tsomou 57), Papeau (El Sawy 84) – Borja Valle. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Alimi 50 / Papeau 36, Funsho Bamgboye 48

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Mircea Mihail Grigoriu, Ciprian Florin Danşa – Sorin Vădana

Arbitri VAR: George Cătălin Găman – Vlad Baban

Reclamă

Observator: Adrian Comănescu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și