Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care a picat transferul lui Florin Niță la CFR Cluj: „99% ne-am înțeles! Domnul Varga a făcut o ofertă fabuloasă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iulie 2022, 8:45

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care a picat transferul lui Florin Niță la CFR Cluj: „99% ne-am înțeles! Domnul Varga a făcut o ofertă fabuloasă!

Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță

Florin Niță, în timpul unui meci / Hepta

Florin Niță a fost foarte aproape să semneze cu CFR Cluj în această vară. Neluțu Varga, patronul campioanei, a făcut „o ofertă fabuloasă” pentru portarul naționalei României, dar negocierile au picat din cauza unor clauze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nița va pleca de la Sparta Praga în această vară, după 4 ani petrecuți în Cehia. Bogdan Apostu, impresarul goalkeeper-ului, a rupt tăcerea și a dezvăluit ce urmează pentru el.

Adevăratul motiv pentru care a picat transferul lui Florin Niță la CFR Cluj

În ultima vreme s-a discutat intens despre posibilul transfer al lui Florin Niță la CFR Cluj. Recent, Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a dezvăluit că mutarea nu s-a materializat din cauza salariului mult prea mare cerut de portar.

„Florin Niță a cerut o sumă mult prea mare pentru posibilitățile oricărui club în România. Au fost negocieri, da. Dacă îi dădeam cât a cerut, atunci el era în lotul CFR-ului acum”, a spus, recent, Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Între timp, agentul lui Florin Niță a rupt tăcerea și a vorbit despre discuțiile purtate cu CFR. Bogdan Apostu a asigurat că nu banii au fost problema, ci anumite clauze asupra cărora cele două părți nu au căzut de acord.

Reclamă

Potrivit impresarului, Neluțu Varga a făcut o ofertă mult peste media fotbalului din Superligă pentru a-l aduce în Gruia pe portarul titular al naționalei. În cele din urmă, tratativele au picat, iar acum Niță se pregătește să semneze cu o altă formație din străinătate.

Apostu spune că goalkeeper-ul de 35 de ani are mai multe oferte pe masă:

„Într-adevăr, am negociat cu CFR Cluj câteva zile și chiar îi mulțumesc domnului Varga, care a făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Niță este titularul echipei naționale și merită, dar a fost o ofertă foarte bună. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, la alte detalii.

Reclamă 4 / 0/3

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să meargă la CFR. Probabil va alege să joace în străinătate, suntem în discuții cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna. Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles (n.r. cu CFR Cluj), dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord”, a declarat Bogdan Apostu, pentru Prosport.

Gabi Balint ştie de ce Dan Petrescu a fost dat dispărut după ce a pierdut Supercupa României

Gabi Balint ştie de ce Dan Petrescu a fost dat dispărut după ce a pierdut Supercupa României. Fostul internaţional român a explicat că „Bursucil” nu suportă să piardă, iar acel lucru l-a împins să recurgă la gest.

„Bursucul” a lipsit de la festivitatea de decernare a medaliilor, la finalul meciului de la Arad. Toți jucătorii și membrii din staff-ul CFR-ului au fost prezenți, dar antrenorul campioanei n-a fost de găsit nicăieri.

”Ce să mai? El nu știe să piardă, îl cunosc foarte bine. El trebuie să înțeleagă că nu poate fi învingător întotdeauna, ăsta e sportul. Trebuie să înveți din înfrângeri și să știi să pierzi. Trebuie să-ți respecți adversarii. Din păcate, el are această problemă și va trebui să și-o corecteze.

E un antrenor foarte bun, dar, câteodată, la fel cum a făcut și în ultima etapă, când a spus că este bolnav… S-a întâmplat și la Supercupă, un lucru neașteptat pentru mine”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și