Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic: „Mihai Rotaru m-a ambţionat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2023, 13:10

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic: „Mihai Rotaru m-a ambţionat!

O a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League

Gigi Becali, la o conferinţă de presă la Palat / AntenaSport

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Marius Şumudică şi Mihai Rotaru l-au ambiţionat să cumpere jucătorul croat care a impresionat în tricoul lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu s-a uitat la bani pentru a-l transfera pe Djokovic. I-ar fi oferit 100.000 de euro la semnătură mijlocaşului croat şi un salariu lunar de 20.000 de euro.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic! Am zis ia să vedem. Cum m-a ambiţionat şi Djokovic, cum m-a ambiţionat şi Mihai Rotaru că a spus: ‘Hai să fie sânge’. M-a enervat Rotaru. A zis: ‘să fie sânge’. Păi ce faci, mă, faci sânge cu mine? Dacă e vorba de sânge, când dau eu drumul la sânge…vai, vai, vai!

Când am pierdut de la 2-0 cu 3-2 a fost un semnal, că eu credeam că am echipă puternică. Nu ai cum să mănânci bătaie de la 2-0 când vrei să fii campion. Şi atunci mi-am spus: ‘Ce trebuie?’. Şi eu am ajuns la o concluzie, dacă nu ai mijlocaşi puternici praf eşti la fotbal. Nu ai mijloc bun, nu ajunge mingea la atacanţi… nu ai mijloc bun, nu recuperează mingea. Ca atare, eşti praf.

Ca atare, sunt 5 mijlocaşi acum din care joacă 3. Sunt 5 care sunt toţi buni: Olaru, Djokovic, Băluţă, Malcom şi cu Şut. Sunt toţi buni, dar din 5 vor juca 3. Nu am niciun favorit, concurenţă. Acum o să fie concurenţă. Acum nu va mai sta Olaru 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă bine, ia treci pe bancă şi tu, Olarule. Stai, bă, că şi pe tine de schimbăm„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Fostul mijlocaș de la CFR Cluj s-a înțeles cu vicecampioana României și a semnat un contract din postura de jucător liber de contract. Înainte de a se înțelege cu oficialii de la FCSB, Djokovic a fost legitimat la Al-Raed, echipa din Arabia Saudită care este antrenată de Marius Șumudică. În sezonul trecut, Djokovic a fost utilizat de către tehnicianul român în 30 de partide.

Marius Șumudică, uluit că Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic

Fostul antrenor al lui Damjan Djokovic, Marius Șumudică, l-a lăudat pe fotbalistul care s-a înțeles cu FCSB. Acesta este de părere că mijlocașul va fi un transfer util pentru roș-albaștrii, care poate ajuta echipa să câștige un titlu de campioană, după ani buni de așteptare.

Este o achiziție foarte bună din punctul meu de vedere. În ultimul an a jucat peste 90% din jocuri. Este un lider de vestiar, un jucător profesionist. Se pregătește foarte bine, nici nu există accidentări. Nu mi s-au solicitat informații. A făcut toate antrenamentele 100%, se pregătește 100%. E un lider care știe cum să vorbească, depinde și de sistemul pe care îl va juca FCSB. L-am folosit în 4-3-3 ca și optar, dar și în 4-2-3-1 ca și închizător. Este agresiv, dă la poartă bine, construiește bine.

Reclamă 4 / 0/3

Din punctul meu de vedere este mai bun, față de cum era la CFR Cluj. A crescut foarte mult în valoare, a jucat în campionate puternice, a jucat în Turcia și la Al-Raed. El nu a mai așteptat, i s-a terminat contractul în Arabia Saudită. Știam că are mai multe oferte. Este totuși o achiziție foarte bună, nu știu cum a reușit să îl convingă. La Raed câștiga în jur de 1 milion de dolari pe sezon, plus bonusuri foarte mari. Nu a mai rămas în Arabia pentru că primele 7 echipe stabile din punct de vedere al conducerii aduc doar nume mari”, a spus Șumudică, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica răsuflă uşurat după ce a aflat adversara din Conference League

MM nu îşi face griji că vicecampioana României ar putea avea probleme în „dubla” cu CSKA 1948 şi se gândeşte deja la meciul din turul următor. Nu îşi explică cum s-ar putea încurca roş-albaştrii la debutul în noul sezon din cupele europene.

Da, sunt mulțumit de tragere. Nouă UEFA parcă ne alege doar adversari ca să umblăm peste tot în lume după ei. Insulele Feroe cu cine să joace? Să joace cu noi!

Am picat foarte bine, e o deplasare scurtă și e o echipă accesibilă. Nu-i bați pe ăștia din Bulgaria, ce să cauți să joci prin grupele Conference League. Ce pretenții să mai ai?„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB va juca prima partida din noul sezon european de pe teren propriu fără spectatori, după o decizie luată de Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA în sezonul trecut. Mihai Stoica a anunţat că returul cu CSKA 1948 s-ar putea disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Acolo ar putea avea loc şi meciurile lui FCSBdin startul noii ediţii din Liga 1.

Vrem să jucăm meciul ăsta pe Arcul de Triumf. Meciurile de campionat nu știm când se vor juca, abia pe 27 iunie vom afla. Atunci se trage țintarul și după vom afla unde vom juca. Vrem să jucăm tot pe Arc„, a precizat oficialul lui FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și