Închide meniul

Adevărul despre înjurăturile lui Gigi Becali pentru Mihai Stoica şi Mihai Pintilii. Ce s-a întâmplat după dezastrul cu Farul

Publicat: 30 ianuarie 2023, 21:51

Adevărul despre înjurăturile lui Gigi Becali pentru Mihai Stoica şi Mihai Pintilii. Ce s-a întâmplat după dezastrul cu Farul

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Adevărul despre înjurăturile lui Gigi Becali pentru Mihai Stoica şi Mihai Pintilii
  • Reacţia lui Mihai Stoica

Adevărul despre înjurăturile lui Gigi Becali pentru Mihai Stoica şi Mihai Pintilii. Mihai Stoica a rupt tăcerea, după ce s-a spus că a fost înjurat de Gigi Becali. În spaţiul public au fost informaţii că patronul de la FCSB ar fi cedat nervos şi i-a înjurat atât pe Mihai Pintilii, cât şi pe Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva ore după ce FCSB a pierdut partida cu Farul, în spaţiul public s-a vehiculat faptul că Becali i-ar înjurat pe MM şi Pintilii. Reacţia managerului general de la FCSB nu s-a lăsat aşteptată. Mihai Stoica a dezminţit cu vehemenţă faptul că ar fi înjurat de Gigi Becali.

Adevărul despre înjurăturile lui Gigi Becali pentru Mihai Stoica şi Mihai Pintilii

Am citit o minciună azi. Gigi nu mai înjură de ani de zile. Nimeni de pe lângă el nu mai înjură, nu mai fumează, nu se mai parfumează. Eu, personal, nu l-am mai auzit nici să ridice tonul, în ultimii ani„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Conform fanatik.ro, care a lansat informaţia iniţială, Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat prima oară pe „fratele” Mihai Stoica, pe care l-ar fi și înjurat, într-un monolog pe care Meme nu a reușit să-l oprească în niciun moment.

Gigi Becali ar fi decis plecarea lui Joyskim Dawa de la FCSB

Furia lui Gigi Becali nu s-a oprit doar la nivelul conducerii, ci s-a îndeptat și către un titular al roș-albaștrilor. Sursa citată anterior susține că Joyskim Dawa e ca și dat afară de la echipă, fiind considerat vinovatul din teren pentru dezastrul cu Farul nașului Gică Hagi.

Reclamă

Camerunezul cotat la 800.000 de euro a comis-o teribil, în minutul 90, când FCSB era în avantaj pe tabelă. A fost eliminat și, în câteva minute, totul s-a năruit. Becali nu îl mai iartă pe Dawa, pe care vrea să îl dea afară. S-au dus vremurile în care îi lua apărarea fundașului, chiar și când acesta greșea.

”Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare! N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian! Dacă eu vreau, el (n.r. – Dawa) joacă! E jucătorul principal al echipei”, zicea Becali, la începutul sezonului, la Pro Arena.

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în FCSB – Farul 2-3. Mihai Stoica a recunoscut ordinul venit de la patron!

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în timpul derby-ului FCSB – Farul, scor 2-3, din etapa a 23-a din Liga 1. Mihai Stoica a recunoscut că a venit un ordin de la patron.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general al vicecampioanei României nu s-a ferit şi a dezvăluit că Gigi Becali a fost cel care a dictat schimbările la pauză. Deian Sorescu şi Malcom Edjouma nu s-au mai întors de la cabine. În locul lor şi-au făcut apariţia Pantea şi Florinel Coman.

Latifundiarul din Pipera a fost, iniţial, foarte inspirat. „Mbappe” Coman a reuşit un assist pentru Cordea la un minut după ce a intrat pe teren.

Are rost să mai discutăm? Ce se întâmplă la noi se ştie şi asta e realitate. Câteodată iese bine, câteodată nu iese. Da. Dar nu aşa devreme!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen – Werder Bremen 3-0! Echipa lui Xabi Alonso este la doar câteva minute de titlu în Bundesliga 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:40 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Momente dramatice la jocul crucial din zona roşie! Un jucător a primit îngrijiri de urgenţă pe teren! 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal