Închide meniul

Adi Ilie a fost dorit de Gică Hagi la Farul Constanța: ”Hai cu noi, să ne ajuți în club”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2023, 16:27 / Actualizat: 6 octombrie 2023, 17:10

Adi Ilie a fost dorit de Gică Hagi la Farul Constanța: ”Hai cu noi, să ne ajuți în club”

Adi Ilie a fost dorit de Gică Hagi la Farul Constanța

Adi Ilie, în timpul unui interviu / Hepta

Adi Ilie a dezvăluit că a fost dorit de Gică Hagi la Farul Constanța, pe vremea când echipa se numea Viitorul. La începutul lui 2019, Cobra refuza oferta venită de la Popescu și Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu acum, mai demult, când își construiau toată formula, cu Gică Popescu, cu Hagi. Tot mi-au spus: ‘Hai cu noi, să ne ajuți în club’. Și am zis că nu.

Adi Ilie a fost dorit e Gică Hagi la Farul Constanța

Director sportiv, ceva de genul. Atunci când a venit Ogăraru și a fost toată construcția. Au zis că au nevoie de mine”, a spus Adi Ilie, citat de fanatik.ro.

Nu este singura ofertă pe care Adi Ilie a refuzat-o. Primarul Coliban l-a dorit într-un proiect la Brașov, în urmă cu doi ani, dar fostul mare atacant nu a fost atras de idee.

Fiica lui Adi Ilie poate ajunge la Farul Constanța

Fata lui Adi Ilie, Milana, ar putea însă să ajungă la Constanța. ”Ea a jucat fotbal la școala americană. Acum e antrenoare. Merge în turnee și și-a făcut la Barcelona de curând niște teste pentru cursuri și e OK. A stat la facultate până acum la Barcelona și doar ce a terminat.

Reclamă

Ea oricum a fost jucătoarea lor trei ani, golgheter pe la echipa lor. E antrenoare la baschet și la fotbal. E antrenoare de fotbal feminin.

Ea are încredere mare și mi-a zis: ‘Într-o zi, o să fiu antrenoare la o echipă de băieți. Trebuie să schimbăm lucruri’. Nu știu de ce am impresia… dar și-a făcut și Hagi echipă de fete pe-acolo. Nu știu, o să văd, poate se duce acolo”, a mai spus Ilie.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și