Închide meniul
EXCLUSIV

Adi Mutu a anunţat care este obiectivul Rapidului în anul centenar: „Nu îmi trece prin cap titlul”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2023, 14:04

Adi Mutu a anunţat care este obiectivul Rapidului în anul centenar: „Nu îmi trece prin cap titlul

Adi Mutu a anunţat care este obiectivul Rapidului în anul centenar

Adi Mutu, în timpul unui interviu acordat pentru AntenaSport

Adi Mutu a anunţat care este obiectivul Rapidului în anul centenar. Echipa patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu se mulţumeşte cu o clasare care să îi asigure prezenţa într-o cupă europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se împlinesc două decenii de la ultimul titlu câştigat de clubul din Grant. După prima etapă din play-off, Rapid ocupă locul 5. Are cu opt puncte mai puţin decât liderul Farul.

Adi Mutu a anunţat care este obiectivul Rapidului în anul centenar

Adi Mutu a dezvăluit că s-ar mulţumi cu o clasare pe podium, care i-ar asigura matematic Rapidului calificarea în cupele europene.

(Reporter: Îţi trece prin cap să câştigi titlul?) Nu îmi trece prin cap titlul. Obiectivul nostru este de a ajunge în cupele europene. Încercăm să ajungem cât mai sus în play-off, ne dăm seama de dificultatea acestui play-off şi tocmai de aceea, pentru că este unul strâns, trebuie să fim atenţi şi să strângem puncte din fiecare meci„, a declarat Adi Mutu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mutu asigură că atât el, cât şi conducerea, sunt mulţumiţi de ceea ce a reuşit echipa în acest sezon. „Suntem în grafic”, a fost mesajul antrenorului Rapidului pentru fani.

Reclamă

Normal că îţi doreşti să obţii mai mult. Am avut şi câteva meciuri care le-am pierdut pe mâna noastră probabil de aici trebuie să învăţăm şi să nu mai repetăm, pe viitor, pentru că în play-off nu e loc de greşeli„, a precizat „Briliantul”.

Rapid este fără victorie în ultimele trei meciuri din Liga 1. A terminat sezonul regulat cu două înfrângeri, 0-1 cu Hermannstadt şi 1-2 cu Farul. Giuleştenii au fost aproape să îşi încheie seria în Gruia, dar au remizat cu CFR Cluj, scor 2-2. Alex Ioniţă a semnat o ratare rarisimă la ultima fază a meciului.

S-a stabilit programul etapelor a 2-a și a 3-a din Liga 1

S-a stabilit programul etapelor a 2-a și a 3-a din Liga 1! LPF a anunțat, pe site-ul oficial, când se vor juca meciurile din următoarele două runde din play-off și play-out, în frunte cu derby-urile Rapid – Farul și CFR Cluj – FCSB. Unele partide din play-out se vor disputa foarte devreme, la ore precum 12:00 și 13:00.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – Farul, primul meci din a doua etapă a play-off-ului, se va disputa pe 1 aprilie, de la ora 21:00. Pe 2 aprilie, Universitatea Craiova și CFR Cluj își dau întâlnire în Bănie, de la ora 21:00.

Ultima partidă din runda a doua din play-off-ul Ligii 1, Sepsi – FCSB, se va juca luni, pe 3 aprilie, de la ora 20:30.

Programul din etapa a 2-a din Liga 1 (play-off și play-out):

Vineri, 31 martie

Ora 18.00 FC Hermannstadt – FC Botoșani (play-out)

Ora 21.00 FCU Craiova 1948 – Petrolul Ploiești (play-out)

Sâmbătă, 1 aprilie

Reclamă

Ora 12.00 UTA Arad – Universitatea Cluj (play-out)

Ora 21.45 FC Rapid 1923 – Farul Constanța (play-off)

Duminică, 2 aprilie

Ora 13.30 FC Argeș – FC Voluntari (play-out)

Ora 21.00 Universitatea Craiova – CFR 1907 Cluj (play-off)

Luni, 3 aprilie

Ora 17.30 CS Mioveni – Chindia Târgoviște (play-out)

Ora 20.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FCSB (play-off)

Când se joacă derby-ul CFR Cluj – FCSB, din runda a 3-a din Liga 1

Programul din etapa a 3-a din Liga 1 (play-off și play-out):

Sâmbătă, 8 aprilie

Ora 15.00 FC Voluntari – UTA Arad (play-out)

Ora 17.30 Universitatea Cluj – FCU Craiova 1948 (play-out)

Ora 20.30 Farul Constanța – Universitatea Craiova (play-off)

Duminică, 9 aprilie

Ora 13.00 Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt (play-out)

Ora 15.30 FC Botoșani – FC Argeș (play-out)

Ora 21.00 CFR 1907 Cluj – FCSB (play-off)

Luni, 10 aprilie

Ora 17.30 Petrolul Ploiești – CS Mioveni (play-out)

Ora 20.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Rapid 1923 (play-off)

Recomandări
  • Adi Mutu, mesaj pentru fanii Rapidului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și