Închide meniul

Adi Popa s-a înțeles cu CSA Steaua! Revenire de senzație în Ghencea: „Motoreta se întoarce acasă”. Anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 14:46

Reclamă
Adi Popa s-a înțeles cu CSA Steaua! Revenire de senzație în Ghencea: Motoreta se întoarce acasă”. Anunțul oficial

Adi Popa revine la CSA Steaua

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Adi Popa s-a înțeles cu CSA Steaua. „Motoreta” revine sub comanda lu Daniel Oprița, după doar câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii formației din Ghencea nu i-au prelungit contractul fostului jucător de la FCSB în vara anului trecut. Astfel, acesta a plecat de la echipa roș-albastră, cu destinația Concordia Chiajna.

Adi Popa s-a înțeles cu CSA Steaua

După scurta aventură din lotul „vulturilor verzi”, Adi Popa a rămas liber de contract. Acum, potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, „Motoreta” s-a înțeles cu oficialii din Ghencea.

După ce echipa a ratat calificarea în playoff-ul Ligii secunde, reprezentanții clubului au decis să întărească echipa pentru meciurile din playout. Astfel, Adi Popa se va alătura echipei lui Daniel Oprița, pentru a o ajuta să obțină o poziție cât mai bună în clasament.

”’Motoreta’ se întoarce acasă! Veste bună pentru suporterii noștri. Adi Popa a revenit în Ghencea și va juca din nou pentru cea mai galonată echipă de fotbal din România. ‘Motoreta’ a semnat un contract cu Steaua București valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire.

Reclamă

‘Aș vrea să spun că m-am întors, dar sufletul meu nu a plecat niciodată de lângă Steaua București. Voi purta din nou tricoul roș-albastru. Abia aștept să ne vedem pe stadion! Forța Steaua!’ Adi Popa va purta tricoul cu numărul 77”, a anunțat CSA Steaua, pe contul de Facebook!

„Gloriile au fost minţite!” Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2

Victor Piţurcă este pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2. Fostul selecţioner, care a cucerit Cupa Campionilor Europeni şi cinci titluri în tricoul roş-albastru, nu mai are răbdare cu echipa Armatei.

Valeriu Răchită a dezvăluit că a purtat o discuţie cu „Piţi” şi că atacantul de legendă al Stelei ia în calcul să se delimiteze total de gruparea din liga secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este singurul susţinător al lui CSA Steaua care este gata să facă un asemenea gest.

“Nu-i înţeleg pe fotbaliştii ăia. Sunt îmbrăcaţi în roş-albastru. N-am văzut jucători mai slabi. Parcă în niciun an nu a fost aşa slabă echipa. Anul trecut, cu Opriţa, echipa a încheiat pe locul doi, loc de promovare.

Săptămâna trecută am vorbit cu Victor Piţurcă. Era foarte supărat de situaţia de la echipă. Toţi jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor, sunt aproape de echipa asta.

Au avut o şedinţă prin octombrie-noiembrie cu secretari de stat de la Ministrul Apărării, vorbim de grupul marilor jucători: Piţurcă, Tudorel Stoica, Majearu, Bumbescu, Iovan…

Au fost promisiuni cu subiect şi predicat că până în vară se va rezolva problema clubului de drept public, iar din vara anului 2024, echipa să înceapă cu drept de promovare. Este supărat extrem de rău.

Iar dacă nu se va întâmpla nimic, va ieşi într-o conferinţă de presă cu toţi marii jucători în care să spună că ei nu mai cred în nimic. Rămân cu sufletul alături de Steaua, dar echipa asta nu mai are ce să caute.

Se cheltuie bani degeaba. La U19, FCSB le-a dat 5-1 celor de la Steaua. Şi Piţi şi gloriile au fost minţiţe. Vrea să facă o conferinţă prin care să se delimiteze de conducerea clubului şi ministerului”, a declarat Valeriu Răchită la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și