Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, răspuns pentru Gigi Becali: „Nu e aşa cum spune el”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 14:45

Reclamă
Adrian Mititelu Jr, răspuns pentru Gigi Becali: „Nu e aşa cum spune el

Adiţă Mititelu îl contrazice pe Gigi Becali: "Nu e aşa cum spune el"

Adiţă Mititelu şi Gigi Becali / colaj Facebook, Hepta

Adrian Mititelu Jr i-a răspuns lui Gigi Becali în privinţa lui Yassine Bahassa, jucător care îl interesează pe patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Adrian Mititelu a precizat că s-a interesat şi că Gigi Becali nu îl poate lua gratis pe Bahassa. Patronul FCSB spunea că l-ar putea aduce liber de contract pe Bahassa.

Adrian Mititelu Jr, răspuns pentru Gigi Becali: „Nu e aşa cum spune el”

Nu e posibil acest lucru, eu zic că nu (n.r: să îl transfere Gigi Becali liber de contract). Noi putem să-i propunem o nouă ofertă, momentan nu sunt ultimele 6 luni de contract.

Până la urmă fiecare își dorește să ia jucători. Eu spun că Bahassa va fi jucătorul nostru. S-a mai scris și de Bauza, a apărut o listă cu foarte mulți jucători, sunt aberații. Mai mult de jumătate din acea listă nu-și termină contractul la vară.

Normal (n.r.: că o să-i propună o nouă înţelegere), e un jucător care face diferența, fiecare echipă și l-ar dori dacă ar putea. Pentru orice jucător există o sumă corectă. Așa cum prețurile jucătorilor la FCSB sunt foarte înalte, așa sunt și la Craiova. Nu la nivelul acela, puțin mai joase. Orice jucător care vine la Craiova sau FCSB are deja cota mai mare. La FCSB dacă înscrii două goluri îți crește cu 1 milion cota”, a declarat Adiţă Mititelu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

”M-am interesat și am aflat niște lucruri de Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB dacă îl vreau liber de contract în vara anului viitor. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract? Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa. Am aflat că la vară rămâne liber de contract, iar acum în iarnă intră în ultimele șase luni de contract acolo, la Mititelu”, a declarat anterior Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Adrian Mititelu Jr, prima reacţie după acuzaţiile lui Marian Barbu: „Doar noi şi FCSB avem parte de asta! Suntem dezavantajaţi!”

Adrian Mititelu Jr a oferit prima reacţie, după acuzaţiile lui Marian Barbu. Fiul finanţatorului din Bănie s-a declarat revoltat de arbitrajele de care a avut parte FC U Craiova 1948.

Fiul lui Adrian Mititelu l-ar fi atacat pe arbitrul Marian Barbu, după meciul cu UTA. Centralul a acuzat faptul că Adrian Mititelu Jr i-a ameninţat familia.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr a declarat că FC U Craiova 1948 este dezavantajată clar de arbitrii pentru faptul că oltenii au acuzat FRF, după barajul pentru competiţiile europene, pierdut cu CFR Cluj la finalul sezonului trecut.

De asemenea, fiul patronului din Bănie a mai remarcat şi că FCSB este dezavantajată de arbitrii, tot pentru faptul că Gigi Becali a avut, de mai multe ori, dispute de la distanţă cu oficialii Federaţiei.

Fiul patronului din Bănie a avut un atac lansat şi asupra lui Marian Barbu, pe care l-a numit gafeurul anului.

„Avem parte de arbitraje ostile”

„Am atacat public FRF, după meciul de baraj, şi avem parte de arbitraje ostile. Tocmai noi şi FCSB, care am fost cei mai vocali împotriva anumitor oameni din FRF, avem parte de astfel de lucruri. Sunt sfidători arbitrii. Atitudinea tuturor este de superioritate. Am avut patru partide la rând în care am fost viciaţi.

Primeşte roşu jucătorul meu la Iaşi, în loc să primească al lor. La UTA a fost henţ la golul lor. Este greu să joci aşa fotbal. Le spun mereu jucătorilor să nu protesteze că imediat iau galben.

De departe, suntem cei mai dezavantajaţi. Să-l pună pe Kovacs duminică cu FCSB. Acest arbitru, Marian Barbu, a fost numit gafeurul anului. Dar a fost la un meci de Champions League”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-2. Arădenii, din nou în avantaj! Omondi a marcat superb

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și