Închide meniul

Adrian Cristea nu este impresionat de Octavian Popescu: „Sunt sute ca el pe afară! Pe ce să ceri 50 de milioane?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2022, 12:38

Adrian Cristea nu este impresionat de Octavian Popescu: „Sunt sute ca el pe afară! Pe ce să ceri 50 de milioane?!

Adrian Cristea nu crede că Gigi Becali poate lua 50 de milioane de euro pe Octavian Popescu

Adrian Cristea nu este impresionat de Octavian Popescu | Hepta

  • Adrian Cristea nu este impresionat de Octavian Popescu
  • Gigi Becali vrea 50 de milioane pe „perla” sa

 

Adrian Cristea nu este impresionat de Octavian Popescu, „perla” pe care Gigi Becali vrea să ia 50 de milioane de euro. Cristea spune că în fotbalul de afară sunt sute de jucători cu talentul lui Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prinţul” Cristea nu crede că Gigi Becali poate să ia 50 de milioane de euro pe Octavian Popescu. Fostul dinamovist îşi argumentează afirmaţia prin faptul că Octavian Popescu evoluează într-un campionat slab.

Adrian Cristea nu este impresionat de Octavian Popescu

Fotbalul românesc e într-o beznă totală. E un întuneric total! Grav este că nu se vede nicio luminiță. Nu știm încotro ne îndreptăm. Cauzele sunt multiple. De la vârf, până la bază, la copii și juniori.

Reclamă

În Brazilia și Argentina, fiecare echipă are jucători talentați. Sunt sute de Octavian Popescu pe afară. Campionatul nostru e slab! Nu reprezintă nimic în Europa.

El a jucat doar la FCSB. În Europa joacă? Nu! În echipa națională? Nu! Atunci pe ce să ceri 50 de milioane? La noi, mă mai uit doar la meciuri importante, nu pot să mă mai mult la Academica Clinceni cu Gaz Metan. Nu e o imagine bună ce se întâmplă cu aceste echipe. Îmi plac Octavian Popescu, Rareș Ilie, Horațiu Moldovan, Târnovanu de la FCSB”, a spus Adrian Cristea pentru playsport.ro.

Reclamă

Mircea Sandu i-a făcut portretul lui Octavian Popescu: „Delăsător, debusolat…”

Mircea Sandu i-a făcut portretul lui Octavian Popescu, „perla” de la FCSB pe care Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Fostul preşedinte al FRF nu este mulţumit de ceea ce a văzut la tânărul jucător, autor a 10 goluri în ultima ediţie a Ligii 1.

Mircea Sandu a înscris 167 de goluri în 408 meciuri pentru Sportul Studenţesc. Fostul atacant al naţionalei României a ţinut să îi transmită un mesaj vehement puştiului de 19 ani.

Tavi Popescu a jucat în umilinţa suferită de tricolori pe Giuleşti. A intrat în minutul 58 al meciului România – Muntenegru, scor 0-3, din UEFA Nations League. Modul în care a evoluat l-a dezamăgit pe Mircea Sandu.

Reclamă 4 / 0/3

Mai e de muncă. Băiatul ăsta deja a avut deja o atitudine delăsătoare şi mai ales faţă de suporteri. Nu poți la vârsta asta, lasă-i pe ăia mai bătrâni să se manifeste. Tu bagă capul în pământ și pleacă. La meciul cu Muntenegru a intrat delăsator. A dat mingile în aut, era debusolat.

Are o perspectivă, calități, schimbări de direcție, viteză bună, dar trebuie să muncească. Uitați-vă la Ronaldo, cel mai bun exemplu.

Cum muncește Ronaldo, cum muncește Ibrahimovic. Astea sunt lucruri care nu se vor întâmpla niciodată cu jucătorii din România”, a declarat Mircea Sandu la digisport.ro.

Octavian Popescu, un car de nervi după ce a fost schimbat de Edi Iordănescu

Octavian Popescu a fost titular la echipa naţională, în premieră, în succesul cu Finlanda. Nu l-a mulţumit pe Edi Iordănescu şi a fost înlocuit în minutul 54 cu Sergiu Hanca. Reacția tânărului jucător a fost una neașteptată. Tavi s-a așezat supărat pe bancă, apoi și-a aruncat tricoul pe jos.

Pe imaginile surprinse de Antena Sport în timpul partidei din Giulești, se observă reacția furioasă a lui Octavian Popescu, care discută intens cu Valentin Mihăilă și colegul său de la FCSB, Florin Tănase. Cei doi au încercat să-l consoleze pe tânărul atacant, care a continuat să gesticuleze pe bancă, arătând spre teren.

Deşi realizările lui nu au fost deosebite în joc, am apreciat că a muncit şi că s-a implicat. Nu poţi să joci doar când ai mingea la picior. Am încercat să îl pregătim, dar are nevoie de timp. Nu trebuie să punem o presiune artificială. Are mintea să treacă peste aceste momente.

Nu am văzut acel moment, el a ieşit şi a dat mâna cu toată lumea de pe bancă. A fost gest de tristeţe pentru că şi-a dorit foarte mult. A fost dorinţă foarte mare. Va învăţa. Fiecare are păreri. Mulţi analizează în necunoştinţă de cauză şi superficial!”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Muntenegru.

Reclamă

Tavi Popescu a fost în centrul atenției, în mod negativ, și după meciul cu Bosnia, pierdut de România cu 1-0. La finalul partidei de la Zenica, atacantul de 19 ani s-a aflat în conflict cu suporterii români care au făcut deplasarea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”