Închide meniul

Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2024, 11:43

Reclamă
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!

Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Adrian Ilie, în timpul unui interviu - Antena Sport

Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, care să îl ajute în preliminariile UEFA Champions League. „Cobra” este convins că FCSB nu va mai avea astfel rival nici în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philip Otele şi Alexandru Mitriţă sunt variantele de lux pe care fostul mare atacant îşi doreşte să le vadă la echipa lui Becali. Cei doi sunt şi pe lista de transferuri a latifundiarului din Pipera.

Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali

Gigi Becali era dispus să achite un milion de euro în schimbul golgheterului de la CFR Cluj. Totuşi, şi-a redus acum oferta la 600.000 de euro. Patronul roş-albaştrilor nu crede însă că îl poate convinge pe Mitriţă să vină la FCSB.

„Cobra” Adi Ilie este sigur că Mitriţă şi Otele ar putea înscrie pe bandă rulantă la liderul Ligii 1.

Ai nevoie de jucători. L-aş lua pe Otele, pe Mitriţă, să mai găsesc un fundaş central… Acum a revenit Chiricheş şi va fi o piesă foarte importantă la FCSB. Mai trebuie un mijlocaş central şi o extremă dreapta.

Reclamă

Bineînţeles, doi-trei jucători care rezerve. Dacă mă uit în campionat, sunt pe aceste posturi. Rapid are jucători destul de buni, Craiova îl are pe Screciu, noi avem jucători valoroşi în campionat.

Ne uităm la primii patru golgheteri. Sunt 4-5 care au goluri importante. Să aduci jucători care marchează. Otele, dacă îl pui vârf, cu Coman şi cu Mitriţă, faci o socoteală şi o să marchezi vreo 45 de goluri pe sezon în trei inşi”, a spus Adrian Ilie la fanatik.ro.

Gigi Becali a dezvăluit de ce a redus drastic suma pe care este dispus să i-o plătească lui Neluţu Varga pentru Otele.

Reclamă 4 / 0/3

Spuneam de Otele că dau 1 milion, nu mai dau, dau doar 600 de mii. Dacă cu echipele mari nu mișcă, de ce să îi dau 1 milion, îi dau 600.000.

Pe cuvânt că nu mai dau 1 milion. L-am văzut astazi. Un fotbalist e cum e Coman, driblează orice adversar. Tu dacă nu îl driblezi pe Crețu înseamnă că nu ai așa mare valoare”, a spus Gigi Becali la primasport.ro, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Nigerianul în vârstă de 24 de ani a înscris 13 goluri şi a oferit 7 pase decisive pentru CFR Cluj, în acest sezon. Patronul ardelenilor cere 6 milioane de euro pentru Otele.

”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul

Florinel Coman a dat răspunsul la cea mai arzătoare întrebare: dacă există vreo şansă să rămână la FCSB!

Florinel Coman a spus că nu crede că mai există vreo şansă să continue la echipa lui Gigi Becali. Golgheterul campionatului a precizat că îşi doreşte să plece.

(n.r: E vreo șansă rămâi la FCSB?) Nu cred, eu îmi doresc să fac pasul, dar întâi am ca obiectiv să câștig campionatul.

Mă simt foarte bine. O execuție frumoasă. Ce pot să spun? Un meci câștigat, cu gândul ăsta am venit, să câștigăm și să ne facem finalul de campionat mult mai ușor.

Reclamă

E clar că ne-am fixat un obiectiv pe termen scurt, să terminăm cât mai repede acest campionat.

Mă simt bine că fac parte din acest grup, că jucătorii sunt alături de mine și-mi dau libertatea să-mi arăt calitățile. Publicul, minunat, mai mulți ai noștri”, a spus Florinel Coman, pentru digisport.ro, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și