Închide meniul

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de o super-lovitură! Starul lui FCU Craiova va fi vândut pe o sumă record

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 februarie 2024, 12:57

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de o super-lovitură! Starul lui FCU Craiova va fi vândut pe o sumă record

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Hepta

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de o super-lovitură. Patronul lui FCU Craiova se află în negocieri avansate cu un club din zona Golfului pentru transferul lui Juan Bauza, argentinianul de 27 de ani al oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bauza e cotat la un milion de euro, dar Mititelu lasă de înţeles că transferul se va face pe o sumă mult mai mare. Asta în contextul în care sud-americanul a atras atenţia în acest sezon, în care a marcat 6 goluri şi a oferit 5 assist-uri.

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de o super-lovitură

„Am purtat negocieri cu două cluburi, cu unul dintre ele suntem în negocieri avansate, s-ar putea face transferul. Probabil că în următoarele 2-3 luni ne vom lămuri. E vorba despre un club din zona Golfului.

Nu vorbesc despre sume, voi spune doar în momentul realizării transferului. În orice caz, e o sumă importantă pentru fotbalul românesc”, a dezvăluit Adrian Mititelu, citat de gsp.ro.

Cu siguranţă un moment care a contat la viitoarea sumă de transfer a lui Bauza a fost şi golul senzaţional înscris în meciul cu Dinamo, când a trimis mingea în poartă cu călcâiul, după ce şi-a ridiculizat adversarii.

Reclamă

Reacţia lui Juan Bauza după ce a marcat golul campionatului cu Dinamo

Magicianul lui Mititelu a reuşit în minutul 52 un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal. El a pătruns pe partea stângă, a driblat doi adversari şi a finalizat cu călcâiul. Mingea a trecut printre picioarele lui Golubovic şi a intrat în poartă.

„A fost un meci dur, un derby important. Despre gol nu îmi aduc aminte prea multe, a fost ceva pe moment, am decis să dau la poartă cu călcâiul. A fost foarte important să câștigăm acest meci, veneam după două înfrângeri.

Nu am avut intenția neapărat să înscriu așa, dar a fost cea mai bună opțiune, mi-a rămas mingea puțin în spate. În general colegii mei marchează, dar e bine când înscriu și eu. Am mai spus și înainte, aveam nevoie de victorie. Ideal e să păstrăm acest ritm și să jucăm bine și în viitor.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Despre oferta refuzată din Arabia Saudită) În acest moment nu contează faptul că a fost refuzată o ofertă pentru mine. Nu mă gândesc să plec de la echipă. Am avut și ghinion, am fost accidentat. Dacă voi contribui la victorii vor veni și ofertele. Voi analiza situația împreună cu clubul și voi lua o decizie”, a spus Juan Bauza.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și