Închide meniul

Adrian Mititelu a anunţat de ce Andrea Compagno a marcat un singur gol la FCSB! „Sunt ceva vedetisme acolo”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2022, 12:36

Adrian Mititelu a anunţat de ce Andrea Compagno a marcat un singur gol la FCSB! „Sunt ceva vedetisme acolo

Adrian Mititelu a anunţat de ce Andrea Campagno a marcat un singur gol la FCSB

Adrian Mititelu, la antrenamentele lui FC U Craiova 1948 / Hepta

Adrian Mititelu a anunţat de ce Andrea Compagno a marcat un singur gol în cele patru meciuri disputate pentru FCSB, de la transferul de 1.5 milioane de euro făcut de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FC U Craiova 1948 vine cu sfaturi pentru cei care se ocupă de jocul echipei lui Nicolae Dică: aripile să vină mai rapid cu mingi către atacantul cotat la 500.000 de euro, care la Craiova marcase 5 goluri în acest sezon, înainte de mutarea la echipa din Berceni.

Adrian Mititelu a anunţat de ce Andrea Compagno a marcat un singur gol la FCSB

„Din cauza stilului de joc care este la FCSB. Dar să nu ne grăbim, el a marcat în prima etapă și a avut meciuri cu 3-4 execuții foarte bune. La Steaua ies aripile în evidență și ies în prim-plan și nu dau drumul la minge, sunt ceva vedetisme acolo.

Părerea mea e că nici Cordea nu dă drumul la minge. Îmi amintesc că a avut două-trei acțiuni în Anglia, cu West Ham, în loc să i-o dea lui Compagno, a dat el la poartă. Și chestiile astea contează. Când ai un vârf, joacă pe calitățile lui, dacă tot l-ai cumpărat. Dar eu cred că și cei de la Steaua, pentru că au acolo specialiști, cum e MM Stoica, cunosc lucrurile acestea.

Uitați-vă în partea cealaltă cum se dă drumul la minge, cum se joacă din prima. Așa pierzi din viteză, se pierde acțiunea întregii construcții. Compagno prin astea iese în evidență, e un atacant care întotdeauna a jucat pentru echipă”, a spus Mititelu, la Pro Arena.

Reclamă

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB. Mijlocaşul sud-american are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro, dar finanţatorul roş-albaştrilor s-a lăudat că-l va cumpăra cu un milion de euro.

”Bauza nu va pleca niciodată la FCSB. E un jucător pe care îl doresc echipe din afară care pot plăti bani mai mulți decât FCSB. Bauza nu pleacă mai devreme de vara anului viitor, să închidem discuția. Domnul Becali nu are în lot acum un fotbalist de valoarea lui Bauza.

Am primit întrebări de la cluburi serioase pentru Bauza, din țările arabe, sper să vină și din Europa. Eu am avut o discuție cu el și i-am spus că dacă vine ofertă bună îi dăm drumul vara viitoare. Domnul Becali mi-ar da și două milioane, dar nu mă interesează pe mine.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mi-a transmis, dar sunt convins că așa e. El, când a spus de un milion, a spus ca să vadă cum reacționez eu. El nu se va transfera la FCSB pentru că are cota mult mai mare. El, dacă e sănătos, va fi un transfer foarte important pentru fotbalul românesc”, a spus Mititelu, citat de digisport.ro.

Recomandări
  • Andrea Compagno e cotat la 500.000 de euro
  • Compagno a marcat un singur gol pentru FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și