Închide meniul

Adrian Mititelu a făcut un anunţ bombă: „L-aş pune pe Dan Petrescu! Îmi doresc să ia bătaie să îl dea ăia afară!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2023, 21:16

Adrian Mititelu a făcut un anunţ bombă: „L-aş pune pe Dan Petrescu! Îmi doresc să ia bătaie să îl dea ăia afară!

Adrian Mititelu a făcut un anunţ bombă

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Adrian Mititelu a făcut un anunţ bombă şi a spus că l-ar pune imediat antrenor pe Dan Petrescu, dacă acesta ar fi liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj şi a semnat cu echipa din Coreea de Sud,  Jeonbuk. Mititelu spune că a avut o discuţie cu Petrescu în care i-a spus că îşi doreşte să îl dea afară cei din Coreea de Sud. Adrian Mititelu a mai spus că situaţia este una dramatică la echipă şi că „nu mai ştie pe unde să scoată cămaşa!”

Adrian Mititelu a făcut un anunţ bombă şi a spus că l-ar pune pe Dan Petrescu antrenor

L-aș pune pe Petrescu mâine dacă ar fi liber de contract, mâine i-aș face ofertă dacă ar fi liber, i-am și spus. Îmi doresc să ia bătaie în Coreea, să îl dea ăia afară, să îl pun eu. Te costă mai puțin, că eu în fiecare an am câte 3 antrenori. Unul ca Petrescu te costă mult în prima fază, dar pe termen mediu ești în câștig. 

Nu cred că sunt șanse acum, e greu să îl prinzi pe Petrescu în România. Și dacă pleacă, are el vreo ofertă de prin Emirate. Napoli e și acum prin Craiova, dacă îi dau un telefon semnează în 3 minute. Dar să nu mai aud de varianta asta. Echipa nici nu mai poate să alerge, asta e cea mai mare problemă. Situația e disperată, nu știu pe unde să mai scot cămașa. Caut antrenor și președinte, dar nu găsesc, de asta sunt aici. Nu am găsit unul pe care să am garanția că își face treaba un an – doi”, a spus Adrian Mititelu la primasport.ro.

FC U Craiova – Hermannstadt 1-1. Echipa lui Mititelu, în criză

La Craiova, gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 27, când Aurelian Chiţu, a marcat superb, din voleu, dintre trei adversari. La pauză, antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, a efectuat trei schimbări şi unul dintre jucătorii introduşi, Gabriel Iancu a egalat după o greşeală a lui Danny Henriques, în minutul 59.

Reclamă

Hermannstadt este pe locul 5, cu 16 puncte, ajungând la al şaptelea meci egal în această ediţie de campionat, iar FCU Craiova se află pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte.

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Lacroix, Danny Henriques, Mascarenhas – Buta, Achim (D. Albu 82) – Baeten (S. Sidibe 75), Bahassa, Van Durmen – A. Chiţu. ANTRENOR: Paul Răducan

HERMANNSTADT: Căbuz – Butean, M. Găman (Bejan 46), Ionuţ Stoica, Oroian – Bucuroiu (A. Jipa 46), Mino Sota, Baba Alhassan (Ibrahimi 75), S. Balaure (G. Iancu 46) – Neguţ (Bărbuţ 68), D. Paraschiv (Fonseca 82). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și