Închide meniul

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare! Veste uriaşă pentru patronul lui FC U Craiova 1948

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iulie 2022, 14:02

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare! Veste uriaşă pentru patronul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare!

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare / Hepta

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după un an şi opt luni. Curtea de Apel Craiova a luat decizia de a-l pune în libertate pe patronul de 54 de ani al lui FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia a venit la două zile după ce, pe 4 iulie, completul de judecată, revenit din concediu, a amânat apelul, pentru ca reprezentanţi de la ANAF şi FCSB să fie contactaţi.

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare

Mititelu ajunsese în spatele gratiilor pe 5 noiembrie 2020. La finalul lui 2021, acesta a fost achitat definitiv într-un dosar în care fusese condamnat pentru cinci ani pentru evaziune fiscală.

„În temeiul art.4251 alin.7 pct.1 lit.b C.p.p., raportat la art.460 alin.2 C.p.p., respinge ca nefondată contestația declarată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Direcția Națională Anticorupție -Serviciul Teritorial Craiova împotriva încheierii din 20 iunie 2022, pronunțată de Tribunalul Dolj în dosarul nr.3845/63/2022, încheiere prin care s-a dispus suspendarea executării sentinţei penale nr.82/13.02.2019 a Tribunalului Dolj, definitivă prin decizia penală nr.1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova, fiind emis de către Tribunalul Dolj mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.97/2019 din 05.11.2020, privind pe Mititelu Adrian- Marin. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia, conform art.275 alin.3 C.p.p. Definitivă. Pronunțată în ședința publică din 06 iulie 2022. Document: Hotarâre 06.07.2022”, a fost hotărârea Curţii de Apel.

Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

Reclamă

„Am rămas stupefiat, sunt condamnat fără să fi făcut vreo faptă penală. Eu, pentru un jucător pe care nici nu am mai apucat să operez transferul, sunt condamnat să fac trei ani de închisoare. M-au condamnat nevinovat.

O să merg la CEDO, dar până atunci fiecare zi de puşcărie nu se mai întoarce niciodată înapoi. E o răzbunare a celor care mi-au făcut atât rău. O să vedeţi în zilele următoare, avocaţii mei o să aducă la cunoştinţă toate abuzurile făcute. Are o legătură faptul că am readus echipa în prim plan. Sunt acasă, dar mă pregătesc să mă predau”, a declarat Adrian Mititelu, pentru AS.ro, în momentul în care a aflat că va trebui să stea trei ani după gratii în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Familia Mititelu s-a confruntat cu sărăcia

Adrian Mititelu Jr surprinde şi a dezvăluit prin ce dificultăţi financiare a trecut familia lui. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 anunţă că a avut mari probleme din cauza Federaţiei Române de Fotbal şi a finanţatorului rivalei din oraş, Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu junior a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună. Cel care este poreclit „Prinţişorul Craiovei” a avut probleme în afaceri.

”Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

Recomandări
  • Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare
  • Mititelu trebuia să stea 3 ani după gratii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și