Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă!

Publicat: 21 aprilie 2024, 11:39

Reclamă
Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă!

Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă!

Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Jr, la un meci / Profimediaimages

Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! Adrian Mititelu a negat vehement că fiul lui a pierdut această sumă la ruletă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu senior a susţinut că fiul lui cheltuie bani doar pe vacanţe şi că nu se pune problema să fi pierdut la cazino o astfel de sumă.

Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă!

Doamne, ce aberații! Nebunii și elucubrații! Ai cuvântul meu că nu e nici vorbă de așa ceva. Singurul lui mod de a cheltui bani este plimbatul divelor prin vacanțe. Nu joacă la ruletă, nu se droghează și nu consumă alcool. Stresul cu fotbalul este cauza principală, retrogradarea îl macină”, a declarat Adrian Mititelu senior pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu Jr a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca! Fiul lui Adrian Mititelu a luat mai multe medicamente şi ar fi fost la un pas să se otrăvească. Potrivit primelor informaţii, starea lui este stabilă. Adrian Mititelu Jr ar fi în afara oricărui pericol.

Medicul Bogdan Opriţa de la Spitalul Floreasca a confirmat că Adrian Mititelu Jr este internat în acest spital din Capitală. El primeşte îngrijiri medicale după ce a consumat mai multe medicamente.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a oferit primele declaraţii şi a negat că fiul său ar fi încercat să se sinucidă.

”Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a declarat Adrian Mititelu pentru iamsport.ro.

Potrivit sursei citate, Adrian Mititelu Jr ar fi în afara oricărui pericol.

Reclamă 4 / 0/3

Domnul Adrian Mititelu Jr e internat la noi în spital. Mai multe detalii nu vă pot furniza fiindcă nu doreşte familia lui”, a declarat medicul Bogdan Opriţa pentru AntenaSport.

Adrian Mititelu Jr şi tatăl lui au fost implicaţi recent într-un scandal. Adrian Mititelu Jr i-a cerut demisia tatălui său de la conducerea lui FCU Craiova.

Ce anunţ făcea Adrian Mititelu despre fiul lui, după ce acesta i-a cerut demisia

Adrian Mititelu făcea anterior un anunţ total surprinzător despre fiul său, cu care a purtat un schimb dur de replici în spaţiul public. Adrian Mititelu Jr. l-a văzut pe tatăl său vinovat pentru situaţia dezastruoasă de la FCU Craiova şi i-a cerut să plece de la echipă. După, „Prinşorul Craiovei” a dezvăluit că a cedat şi şi-a vândut acţiunile pe care le avea la gruparea din Bănie.

Chiar dacă cei doi şi-au „aruncat” cuvinte grele, patronul lui FCU Craiova neagă că a fost vreun scandal între el şi Mititelu Jr. Mai mult, a afirmat că fiul său continuă să fie acţionar la echipa care este pe loc de baraj în play-out-ul Ligii 1.

(n.r. v-aţi împăcat cu fiul dumneavoastră?) Eu nu am fost niciodată certat cu el. Dacă am dat declaraţiile acelea, nu înseamnă că m-am certat cu fiul meu.

Eu i-am răspuns mai mult aşa ca să nu-l ignor complet, dar nu m-am supărat pe el sau că e scandal la noi în casă. Suntem ca un tată cu un fiu şi un fiu care stă mai mult pe la Bucureşti şi acum de ceva timp avem opinii contradictorii la echipa de fotbal.

„Nu şi-a vândut acţiunile”

Deci, nu e vreo chestie, nu şi-a vândut acţiunile. Alea au fost nişte afirmaţii spuse la cald. A vrut treaba asta, dar i-am explicat că nu se poate şi nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Mititelu la primasport.ro.

Reclamă

Schimbul dur de replici între Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Jr a izbucnit la capătul partidei dintre FCU Craiova și FC Voluntari, din Cupa României. După eliminarea oltenilor, Bănia s-a încis la propriu, iar cei doi s-au acuzat, reciproc, prin intermediul unor declarații controversate.

Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru”, a fost declarația lui Adrian Mititelu, care l-a făcut pe fiul său să îşi anunţe plecarea de la echipă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și