Închide meniul

Adrian Mititelu, anunţ total surprinzător despre fiul său! Ce se întâmplă acum cu „Prinţişorul Craiovei”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 8:54

Reclamă
Adrian Mititelu, anunţ total surprinzător despre fiul său! Ce se întâmplă acum cu „Prinţişorul Craiovei

FC Botoşani - FCU Craiova 4-1

Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Jr, la un meci / Profimediaimages

Adrian Mititelu a făcut un anunţ total surprinzător despre fiul său, cu care a purtat un schimb dur de replici în spaţiul public. Adrian Mititelu Jr. l-a văzut pe tatăl său vinovat pentru situaţia dezastruoasă de la FCU Craiova şi i-a cerut să plece de la echipă. După, „Prinşorul Craiovei” a dezvăluit că a cedat şi şi-a vândut acţiunile pe care le avea la gruparea din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă cei doi şi-au „aruncat” cuvinte grele, patronul lui FCU Craiova neagă că a fost vreun scandal între el şi Mititelu Jr. Mai mult, a afirmat că fiul său continuă să fie acţionar la echipa care este pe loc de baraj în play-out-ul Ligii 1.

Adrian Mititelu, anunţ total surprinzător despre fiul său

(n.r. v-aţi împăcat cu fiul dumneavoastră?) Eu nu am fost niciodată certat cu el. Dacă am dat declaraţiile acelea, nu înseamnă că m-am certat cu fiul meu.

Eu i-am răspuns mai mult aşa ca să nu-l ignor complet, dar nu m-am supărat pe el sau că e scandal la noi în casă. Suntem ca un tată cu un fiu şi un fiu care stă mai mult pe la Bucureşti şi acum de ceva timp avem opinii contradictorii la echipa de fotbal.

Deci, nu e vreo chestie, nu şi-a vândut acţiunea. Alea au fost nişte afirmaţii spuse la cald. A vrut treaba asta, dar i-am explicat că nu se poate şi nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Mititelu la primasport.ro.

Reclamă

Schimbul dur de replici între Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Jr a izbucnit la capătul partidei dintre FCU Craiova și FC Voluntari, din Cupa României. După eliminarea oltenilor, Bănia s-a încis la propriu, iar cei doi s-au acuzat, reciproc, prin intermediul unor declarații controversate.

Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru”, a fost declarația lui Adrian Mititelu, care l-a făcut pe fiul său să îşi anunţe plecarea de la echipă.

Declaraţiile încinse ale lui Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr ţinuse să îşi liniştească tatăl, după ce patronul lui FCU Craiova se temea că fiul său se poate „alia” cu Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Am ascultat declarația tatălui meu. Eu aseară după meci am vrut sa îi fac un bine, nu un rău. Am încercat să nu am remușcări în timp că nu am încercat și asta. De 19 ani niciodată nu ne-am atribuit și noi o vină, mereu am căutat vinovații în altă parte.

Eu nu vreau să conduc clubul, dar nici nu pot sta martor la sinuciderea lui. Chiar dacă am fost îndepărtat tăcit de la club de când s-a eliberat din închisoare, eu nu m-am supărat. Știam că echipa este viața lui.

Eu nu îmi arog promovările în Liga a II-a și Liga I. Eu am afirmat că este și munca mea acolo și tot sufletul depus. Aici nu este o concurență între noi doi, asta trebuia să înțeleagă el. Eu sunt fiul lui, nu angajatul lui.

„Să nu stea cu grijă că fac vreo manevră cu Rotaru!”

Este greu să accepți că în viață, socoteala de acasă nu a reieșit cu cea din piață și trebuie să te debarasezi total.

Pentru el echipa de fotbal înseamnă mai mult ca orice, mai mult ca soția, mai mult ca mine, mai mult ca viitorul nostru. Ca să nu stea cu grija că fac vreo ‘manevră’ cu Mihai Rotaru, o să cedez la cine vrea el acțiunile pe care le am în societate.

Să vină cu formula juridică și cedez tot ce am pe numele meu pe toate societățile, nu am nevoie de nimic. Averea el a făcut-o, iar de aici pleacă totul. Nu pretind nimic din ce susținea el public că ‘dețin’.

Este ultima mea declarație pe acest subiect. Puteți să considerați că deja nu mai am nicio calitate la echipa de fotbal, cum de fapt nu am avut niciodată. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea„, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și