Închide meniul

Adrian Mititelu a recunoscut că le dă „ordine” antrenorilor de la FC U Craiova 1948: „Credeți că eu nu mă bag?”

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 20:47

Adrian Mititelu a recunoscut că le dă „ordine antrenorilor de la FC U Craiova 1948: „Credeți că eu nu mă bag?

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititelu a recunsocut că se implică peste antrenori
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, a recunoscut că le dă „ordine” antrenorilor echipei sale. Acesta îi urmează exemplul lui Gigi Becali, care nu se fereşte să ofere indicaţii tehnicienilor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu se află la cârma lui FC U Craiova 1948, echipă al cărei antrenor este Marius Croitoru. Oltenii se află pe locul nouă, cu 14 puncte obţinute, după 11 runde.

Adrian Mititelu a dezvăluit că le dă „ordine” antrenorilor de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a fost chestionat în legătură cu Gigi Becali. În acest context, într-un moment de sinceritate, patronul de la FC U Craiova 1948 a recunoscut implicarea pe care o are peste antrenorii de la echipa pe care o patronează.

Reclamă

„Gigi Becali nu e pe modelul meu. El e un om pragmatic și realist. Spune lucrurilor pe nume. (n.r – despre implicarea patronilor peste antrenori) Stați puțin, să fim sinceri. Toți patronii… Credeți că eu nu mă bag?”, a declarat Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Totodată, Adrian Mititelu a dezvăluit care este visul său în fotbal. Acesta speră ca într-o zi, FC U Craiova 1948 să devină campioană în Liga 1.

Reclamă

„Visul meu e să câştig campionatul! Dacă nu pot eu, poate reușește fiul meu. Nu poți să stabilești termene. Se întâmplă să pierzi titlul cum l-a pierdut CSU în ultima etapă. Dumnezeu ne va recompensa pentru ce-am pătimit noi. Într-o zi o să ridicăm acest trofeu”, a mai spus Adrian Mititelu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că victoria la scor contra Bosniei, 4-1, le va da încredere jucătorilor şi pentru acţiunile viitoare.

„Eu nu prea am înțeles acel regulament legat de retrogradare. E o situație bizară pentru mine, încă n-am înțeles cum funcționează noua regulă. Eu am remarcat că am jucat un meci foarte bun în Finlanda, puteam să câștigăm cu puțină șansă și că am făcut un meci bun, uneori spre foarte bun, cu Bosnia.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles după că ei au avut foarte mulți jucători lipsă, dar să nu credeți că ceilalți jucători de la Bosnia nu și-a dorit să câștige. Uitați-vă cum a reacționat antrenorul Bosniei, și-a dorit foarte mult să nu piardă.

În ultimele două meciuri, naționala României capătă calificativul satisfăcător. Nu trebuie să dăm în Iordănescu pentru că el vine într-un moment foarte greu și nimeni nu putea să facă mai mult. E ușor să spui să-l bage pe ăla sau pe celălalt.

S-a văzut ceva bun în aceste două jocuri. Din cauza conjuncturii, de aici nu se poate mai rău. De aici trebuie să creștem. Această așa-zisă retrogradare se compensează dacă vom avea evoluții bune în următoarea campanie”, a declarat Adrian Mititelu, conform sport.ro.

România s-a clasat pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, şi astfel a retrogradat în Liga C. În ciuda victoriei cu Bosnia, viitorul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naţionale este unul incert.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”