Închide meniul

Adrian Mititelu a vorbit despre o posibilă fuziune FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Când ar putea avea loc

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2023, 18:38

Adrian Mititelu a vorbit despre o posibilă fuziune FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Când ar putea avea loc

Ce studii are fiica lui Adrian Mititelu. Gabriela este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / Captură Facebook

Adrian Mititelu nu s-a mai ferit şi a vorbit despre o posibilă fuziune între echipa pe care o patronează, FC U Craiova 1948, şi rivala din oraş, Universitatea Craiova. Omul de afaceri a anunţat că o astfel de mutare nu are şanse de reuşit acum, dar a anunţat când ar putea avea loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu va pierde rejucarea cu Sepsi, FC U Craiova 1948 se va califica în play-off şi se va lupta pentru titlu cu echipa lui Mihai Rotaru. Mititelu continuă să se judece cu finanţatorul Universităţii Craiova, dar ia în calcul şi o împăcare istorică. Aceasta nu ar putea avea loc, după estimările acestuia, mai devreme de anul 2029.

Adrian Mititelu a vorbit despre o posibilă fuziune FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Opinia domnului Rotaru a fost de bun simţ. Nu ştiu cât îşi doreşte domnul Rotaru ca noi să fim în play-off, dar măcar a fost un bun diplomat şi a spus ceea ce trebuia să spună, pentru că era normal să fii de partea fotbalului şi a fair-play-ului.

(Reporter: S-a tot vehiculat în ultima perioadă despre o fuziune) Şi pe mine mă mai întreabă unul, altul. Este puţin probabil că se va întâmpla chestia asta pentru că deja sunt doi vlăstari care au plecat pe drumuri diferite. E adevărat că 80% din bazinul suporterilor îi avem comuni. Cred că suntem într-o situaţie nemaiîntâlnită vreodată. Să zicem că ei au vreo 1000-1500 de fanatici ai lor, noi avem vreo 3-4000 de fanatici ai noştri. În rest avem un bazin de 15-20.000 pe care îl avem împreună.

Ei au inaugurat stadionul cel nou, au făcut o echipă foarte bună. Poate mulţi au uitat de noi, că aşa e viaţa. Acum noi am revenim, avem o echipă, părerea mea, mai bună decât a lor. Eu zic că pe acel 80% ne bătem, acei 15-20.000 îi avem împreună. Aceste date indică că ar fi potrivită o astfel de mutare (n.r. fuziunea), dar nu se va putea face acum. Noi suntem încă în conflict. Eu încă consider că voi câştiga toate aceste abuzuri care au fost împotriva mea, atât civil, cât şi legat de bătălia pentru mărci care este în instanţă.

Reclamă

Pe de altă parte, există grupuri extremiste care nu mă vor pe mine sau care nu vor fuziunea cu ei. Sunt mai multe impedimente. Probabil că peste 6-7-8-10 ani (n.r. se va fuziona), în funcţie de ce face una sau alta. Eu vă spun că echipa asta a noastră va merge înainte„, a declarat Adrian Mititelu pentru FCU TV.

FC U Craiova 1948 are 40 de puncte, cu unul mai mult decât Sepsi înaintea rejucării. Universitatea Craiova a încheiat sezonul regulat pe locul 4, cu 54 de puncte.

Programul primei etape din playoff

Reclamă 4 / 0/3
  • FCSB – Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:00
  • Farul – U Craiova 1948 / Sepsi, duminică, ora 16:30
  • CFR Cluj – Rapid, duminică, ora 19:00

Aurel Țicleanu visează la fuziunea dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948

Aurel Țicleanu, fosta glorie a Craiovei Maxima, își dorește ca Mihai Rotaru și Adrian Mititelu să facă pace în viitorul apropiat, iar Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 să fuzioneze.

În primul rând, nu îmi place că sunt două echipe la Craiova. Mi-aș dori și cred că pe viitor va fi una singură.

Cred că la Craiova jucătorii au cam 4-5 ani de când joacă împreună, deci acum ar trebui să apară fructele acelea de pe ramurile de sus, adică o performanță înaltă. Craiova, uitați-vă, a câștigat Cupa României, Supercupa României și trebuie să treacă la un nivel superior. Și de când a venit Reghe, mi se pare că echipa arată din ce în ce mai bine.

Și-a rezolvat multe probleme pe faza de atac. Înainte avea probleme la construcție, după aceea avea probleme în atac. Acum, e o echipă care marchează meci de meci multe goluri. Să vedem, pentru că, eu știu bine, acolo la Craiova una dintre marile probleme este constanța. Sunt și acolo multe interese, sunt și acolo multe orgolii care ar putea să facă rău grupului. Dar, una peste alta, Craiova de astăzi arată bine”, a declarat Aurel Țicleanu pentru prosport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și