Închide meniul

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca Laurenţiu Reghecampf sau Cristiano Bergodi să ajungă la FC U Craiova 1948

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 20:59

Reclamă
Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca Laurenţiu Reghecampf sau Cristiano Bergodi să ajungă la FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a vorbit despre șansele ca Laurențiu Reghecampf sau Cristiano Bergodi să ajungă pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor este de părere că acești antrenori pot face diferența într-un campionat ca Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele legate de banca tehnică a echipei din Bănie au pornit după ce Joao Janeiro a plecat de la club. Antrenorul lusitan a fost prezentat oficial la FC U Craiova la începutul lunii iunie. Echipa lui Mititelu îl instalase pe banca tehnică pe Janeiro, după demiterea lui Nicolo Napoli.

Adrian Mititelu a vorbit despre posibilitatea ca Laurețiu Reghecampf sau Cristiano Bergodi să ajungă la FC U Craiova 1948. Ce spune patronul oltenilor

Adrian Mititelu este de părere că Reghecampf și Bergodi sunt variante foarte bune pentru banca tehnică a echipei sale. Totuși, acesta nu știe dacă aducerea unuia dintre acești tehnicieni se poate realiza, pentru că aceștia ar putea fi implicați în alte proiecte.

„Teoretic e posibil ca Reghecampf să ajungă la noi. Eu l-am adus în Liga 1, am fost primul lui angajator. El a rămas prietenul meu, am vorbit de două ori, chiar și când era la CSU. Toată România și-l dorește. Totuși, nu știu dacă are alte proiecte. Nu am discutat recent cu el.

Nu am luat legătura cu un alt antrenor. Am ceva în plan, dar sunt puțin speriat, sunt ghinionist la acest capitol. Bergodi m-ar tenta, dar nu știu dacă e dispus să vină la noi. Este unul dintre antrenorii tentanți. S-ar putea să fie o soluție, este foarte capabil. Nu mai ai emoții cu el pe bancă. Poate aduce ceva pozitiv la echipă. Cu un asemenea antrenor stai liniștit, nu stai toată ziua să te gândești la jocul echipei”, a spus Adrian Mititelu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu a clarificat situația lui Joao Janeiro

„Dacă ar fi să judecăm din punct de vedere juridic nici nu era sub contract. Contractul era valabil de la 1 iulie. Nu s-a certat cu preparatorul. A fost o chestiune care nu a depins de noi. Problemele lui personale au dus la întreruperea contractului. Nu am permisiunea lui să vorbesc despre lucrul acesta. A încercat să plece și să revină, dar nu am reușit să găsim nicio soluție, nu s-a putut.

Napoli nu se întoarce, este doar o glumă. Este o situație pe care nu am anticipat-o. Trebuie să caut antrenor. Totuși echipa are capacitatea să continuie o săptămână-două fără un antrenor principal. Echipa va fi condusă de Florin Drăgan. El nu este cunoscut, dar a contribuit masiv la evoluțiile din sezonul trecut. Totuși avem nevoie de un antrenor, Florin nu are licență”, a mai spus patronul de la FC U Craiova 1948, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și