Închide meniul

Adrian Mititelu anunţă schimbări radicale la FCU Craiova: „Suntem în stare de urgenţă”! Achim, luat la ţintă: „Nu mai e căpitan”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 aprilie 2024, 20:24

Reclamă
Adrian Mititelu anunţă schimbări radicale la FCU Craiova: „Suntem în stare de urgenţă! Achim, luat la ţintă: „Nu mai e căpitan

Adrian Mititelu anunţă schimbări radicale la FCU Craiova: "Suntem în stare de urgenţă"

Adrian Mititelu / Hepta

Adrian Mititelu anunţă schimbări radicale la FCU Craiova. Patronul oltenilor i-a luat banderola lui Vlad Achim. Mititelu crede încă în salvare, după eşecul împotriva Oţelului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul oltenilor i-a avertizat pe jucătorii săi că vor juca în Liga a 2-a dacă vor retrograda. Mititelu a ţinut să le transmită că nu îi va lăsa să plece liberi de contract dacă echipa va ajunge în liga a 2-a.

Adrian Mititelu anunţă schimbări radicale la FCU Craiova: „Suntem în stare de urgenţă”

(n.r: L-am văzut pe fiul dumneavoastră spunând că sunt jucători care nu se mai antrenează) Da, ce să vă spun, suntem într-un moment teribil de greu, neanticipat. E o situaţie nemaiîntâlnită.

Le-am asigurat toate condiţiile, nu se pot plânge de nimic. (n.r: Salariile plătite?) Tot, ne înscriem la primele 4 din România la condiţiile oferite.

(n.r: despre schimbările dese de antrenori) Schimbarea de antrenori a venit din pricina rezultatelor. Din dorinţa de a face bine, uneori faci rău.

Reclamă

Chiar dacă oraşul e împărţit, e aceeaşi tensiune. Vrând-nevrând, eşti influenţat de anumite comunicări cu fanii.

„Fanii creează o influenţă foarte mare”

Fanii nu prea vin la meciuri, dar sunt foarte activi în media şi creează o influenţă foarte mare.

Vrei – nu vrei iei decizii şi influenţat de aceste reacţii.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: despre Nicolo Napoli) L-am adus pt că are un filon foarte mare între simpatizanţii noştri. Are o parte importantă din fanii noştri, care au rămas alături de noi, nu au fost atraşi de proiectul CSU. Ei consideră că Nicolo Napoli e cel mai bun antrenor din lume.

Nu este şi părerea mea, am adus un antrenor pentru un mandat scurt, nu pentru un mandat lung. Nicolo Napoli are anumite probleme de familie care nu îi mai permit să se implice complet.

(n.r: Nu vă simţiţi responsabil de situaţia asta?) Eu sunt responsabilul numărul 1. Toate aceste decizii au fost luate de mine.

„Achim este liderul nemulţumiţilor. Nu mai este căpitan începând de astăzi”

(n.r: Fiul dumneavoastră a spus că „fură” jucătorii la testele fizice) Nu a spus el asta, au titrat ziariştii. Sunt anumiţi jucători, cu ştate vechi în Liga 1, care tot timpul l-au contestat pe Dan Vasilică, au spus că antrenamentele sunt prea dure. Au fost de acord până la urmă că se poate lucra cu Dan Vasilică.

(n.r.: Pot jucătorii să discute de antrenamente?) De prost am acceptat aceste discuţii.

Avem un alt preparator fizic.

„Achim m-a convins şi pe mine, credeam că are dreptate”

Până la urmă am cedat pentru că s-a format această latură a fanilor noştri, influenţată de o persoană, care a reuşit să îl transforme pe Vasilică Dan într-un paria al echipei. Până la urmă omul a cedat. Nu a mai rezistat şi a plecat.

Reclamă

Achim este liderul nemulţumiţilor. El a creat această stare în echipă. El m-a convins şi pe mine, credeam că are dreptate.

(n.r: Căpitanul echipei?) Nu mai este căpitan începând de astăzi. El, având meciuri foarte bune, a reuşit să mă convingă să fac cum vrea el.

(n.r. Arată a haos la FCU Craiova) Eu sper ca haosul să se fi terminat astăzi, iar echipa, începând de miercuri, să arate altfel.

(n.r: Pe ce vă bazaţi?) Pe capacitatea mea de mobilizare.

De la vară se va schimba totul”

Sunt şanse mari să retrogradăm. (n.r.: despre o posibilă şansă a jucătorilor să plece liberi dacă FCU cade în Liga a 2-a) Le-am promis că vor juca în Divizia a 2-a, că am posibilitatea financiară să îi plătesc şi în Liga a 2-a cu salariile pe care le au.

(n.r.: despre oferta pentru Florin Prunea) Eu am deja nişte oameni în funcţii. Nu puteam să pun 3 pe acelaşi post. Am pe Puşcaş, pe Săceanu, nu puteam să îi dau afară să îl pun pe Prunea. La vară s-ar putea să îl ofertez iar pe Prunea.

De la vară se va schimba totul. Dacă picăm, într-un sezon suntem înapoi. Eu sunt convins însă că ne vom salva.

Eu cred că echipa aceasta nu va mai pierde niciun meci. Începând de astăzi suntem în stare de urgenţă! O să vă convingeţi începând de miercuri. Vom lupta pentru fiecare balon”, a declarat Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

Florin Prunea a intervenit şi a vorbit despre momentul în care a fost aproape să semneze cu FCU Craiova. „Eu mai vorbesc cu dânsul. Îmi cam pare rău că nu m-am dus, mai vorbesc cu el, îl mai încurajez”, a spus Florin Prunea.

FCU Craiova – Oţelul Galaţi 1-2. Echipa lui Adrian Mititelu, în criză de puncte! Oltenii au rămas în „zona roșie”

FCU Craiova – Oţelul Galaţi 1-2 a fost LIVE SCORE pe AS.ro.! Echipa lui Nicolo Napoli a rămas în zona roșie! Victorie mare pentru elevii lui Dorinel Munteanu.

Partida a început bine pentru Oțelul, odată cu reușita lui Cisotti, din minutul 17. Bauza a restabilit egalitatea în minutul 39. Moldovenii au ieșit mai bine de la cabine și au marcat și în minutul 51, prin Cisse. După acest meci, FCU Craiova e pe locul 14, cu 16 puncte, loc de baraj. De cealaltă parte, Oțelul e pe locul 9, cu 23 de puncte.

Cum arată clasamentul din playout:

7. U Cluj – 25 puncte
8. UTA – 24 puncte
9. Oțelul – 23 puncte
10. Hermannstadt – 23 puncte
11. Petrolul – 21 puncte
12. Voluntari – 17 puncte
13. Poli Iași – 17 puncte
14. FCU Craiova – 16 puncte
15. Dinamo – 15 puncte
16. Botoșani – 14 puncte

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și