Închide meniul

Adrian Mititelu, atac furibund după derby-ul Craiovei: „Au stat ca nişte nesimţiţi! Este nepermis aşa ceva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 8:20

Adrian Mititelu, atac furibund după derby-ul Craiovei: „Au stat ca nişte nesimţiţi! Este nepermis aşa ceva!

Adrian Mititelu, atac furibund după derby-ul Craiovei

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a lansat un atac furibund după derby-ul Craiovei. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 s-a revoltat faţă de bannerul afişat de fanii trupei lui Mihai Rotaru, declarând că la meciurile echipei sale, Peluza Nord va fi închisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Craiovei s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Universitatea Craiova a deschis scorul prin Mihai Căpăţînă, iar în repriza secundă, FC U Craiova 1948 a reuşit să egaleze prin Aurelian Chiţu.

Adrian Mititelu, atac furibund după derby-ul Craiovei

Adrian Mititelu s-a declarat extrem de supărat după duelul din Bănie. Acesta a declarat că oficialii celor de la Universitatea Craiova ar fi trebuit să ia măsuri, pentru ca bannerul afişat de fani, cu mesaj împotriva sa, să fie înlăturat din tribune.

De asemenea, Mititelu a mai transmis clar că la meciurile în care FC U Craiova 1948 va fi echipa gazdă, fanii din Peluza Nord nu vor fi acceptaţi pe stadion.

Acesta a mai declarat că va cere ca rivalii de la Universitatea Craiova să fie sancţionaţi dur, declarând că acesta este va fi un motiv în plus de război.

Reclamă

„Sunt foarte supărat. Mi-a fost atacată familia într-un mod barbar la Peluza Nord. Deci eu sunt cel mai important investitor din istoria fotbalului craiovean. Nici tot neamul lui Rotaru, Ilinca, Nețoiu… toți, nu au băgat banii pe care i-am băgat eu în fotbalul craiovean. Eu sunt singurul care sunt de aici localnic.

Să vină niște oameni fără nicio… să spună că familia Mititelu, punct, așa, pe un banner cât casa de mare, la un meci transmis la TV și clubul gazdă să nu facă nimic? Păi, asta este marea organizare de la acest club?

Pentru chestia asta eu nu îi iert niciodată. Și ce va depinde de mine, indiferent sub ce sancțiune…Peluza Nord se va închide la meciurile lui FCU. Nu va exista cât sunt eu gazdă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că lui Rotaru i-ar conveni să scrie la următorul meci la Peluza Sud, familia Rotaru… Nu i-ar conveni chestia asta. Și să stai ca blegul în tribune și să…

Indiferent ce război am avut cu el , dacă eram eu mergeam în tribune mă duceam eu și îl rupeam. Au stat ca niște nesimțiți. Am și eu familie, am copii, am nepoți. Am băgat zeci de milioane în fotbalul craiovean și vin niște vagabonzi, niște nenorociți… și vorbesc ei de Știința. Nu îi iert.

O să cer ca clubul CSU să fie sancționat. Pentru că a fost organizator. Am să fac plângere și la Jandarmerie. Este nepermis așa ceva. Pentru chestia asta suntem în război de zece ori mai mare ca până acum”, a declarat Adrian Mititelu.

Gabi Balint a „distrus” doi jucători după Universităţii Craiova – FCU Craiova 1-1

Gabi Balint a „distrus” doi jucători după Universităţii Craiova – FCU Craiova 1-1. Fostul internaţional român a răbufnit la adresa fotbaliştilor lui Mihai Rotaru şi a anunţat că trupa lui Mititelu merita să obţină cele trei puncte în derby.

Balint i-a făcut praf pe Elvir Koljic și Jovan Markovic, care au intrat la Universitatea Craiova în repriza secundă.

„FCU poate a fost nedreptățită. Mi-a plăcut FCU Craiova, mult mai puțin Universitatea. În afara lui Mitriță, care e singurul care mai încearcă ceva, dar nu mai e la nivelul de la începutul campionatului… Ceilalți sunt sub.

Mă uitam la Ivan, bun, nu-i postul lui, dar, totuși, prea puține reușite. Intră doi atacanți, Koljic și Markovic, care au fost catastrofe. A fost o fază în care ambii au ratat pase simple. Parcă nu aveau chef. Vlădoiu și Bancu au fost bine blocați.

Reclamă

Sidibe mi-a plăcut, a fost activ. Vreau să remarc centrarea de la golul lui Chițu, care a fost perfectă”, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și