Închide meniul
NEWS ALERT

Adrian Mititelu, „contract în alb” pentru Marius Şumudică la FCU Craiova! Nicolo Napoli, aproape să-şi încheie al 10-lea mandat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2024, 21:40

Adrian Mititelu, „contract în alb pentru Marius Şumudică la FCU Craiova! Nicolo Napoli, aproape să-şi încheie al 10-lea mandat

Adrian Mititelu, "contract în alb" pentru Marius Şumudică la FCU Craiova!

Adrian Mititelu şi Marius Şumudică / Colaj Hepta

Adrian Mititelu l-a sunat pe Marius Şumudică şi l-a chemat la FCU Craiova. Patronul oltenilor pare să îşi fi pierdut deja răbdarea cu Nicolo Napoli, cel care şi-a început pe 4 martie cel de-al 10-lea mandat pe banca alb-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova tocmai a fost învinsă de Oţelul Galaţi, în etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 1. Gruparea din Bănie a rămas cu un singur punct în ultimele 8 meciuri din campionat.

Adrian Mititelu vrea să îl numească pe Marius Şumudică la FCU Craiova

Potrivit fanatik.ro, Mititelu l-a ofertat pe Marius Şumudică şi i-a propus postul lui Nicolo Napoli. Este decizia de urgenţă luată de patronului lui FCU Craiova, în încercarea de scăpa de la retrogradare.

I-a promis că-i va oferit absolut toate condiţiile. L-a ofertat, punându-i pe masă un contract în alb„, a precizat sursa citată anterior.

Marius Şumudică este liber de contract după ce a fost dat afară de la Gaziantep. Antrenorul în vârstă de 53 de ani a mai fost dorit şi în trecut de Mititelu. Chiar au fost negocieri avansate, dar Şumudică a decis în cele din urmă să refuze propunerea oltenilor.

Reclamă

Adrian Mititelu şi fiul său, Adrian Mititelu Jr, s-au dus peste jucători în vestiar la finalul meciului cu Oţelul. Au ţinut o şedinţă de aproximativ 45 de minute.

Adrian Mititelu Jr, dezvăluiri incredibile din vestiarul lui FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr a făcut dezvăluiri incredibile din vestiarul lui FCU Craiova. Fiul patronului din Bănie s-a declarat extrem de dezamăgit de înfrângerea suferită de olteni, în faţa celor de la Oţelul. Acesta a transmis că sunt tensiuni între jucători, mărturisind că îi este teamă chiar de retrogradare.

FCU Craiova poate pica pe penultimul loc din Liga 1, loc direct retrogradabil, în cazul în care Dinamo o va învinge pe Petrolul. Oltenii au suferit două înfrângeri, în primele două runde de play-out.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Adrian Mititelu Jr a dezvăluit că atmosfera din vestiar este una tensionată, mărturisind că există disesnsiuni între jucători, fapt care a dus echipa la retrogradare.

Adrian Mititelu Jr a transmis, totodată, că Nicolo Napoli va continua pe banca lui FCU Craiova, declarând că nici Pep Guardiola nu ar putea schimba nimic la echipă, dacă atitudinea jucătorilor rămâne la fel.

Supărarea este foarte mare, situaţia se complică mai mult decât ne-am fi aşteptat vreodată. Nu trebuie să disperăm, mai sunt 7 meciuri pe care trebuie să le tratăm ca pe 7 finale. Eu zic că avem şanse în continuare să ne salvăm de acest loc de baraj sau, Doamne fereşte, de un loc direct retrogradabil. Suntem la un punct de locul care asigură rămânerea în Liga 1.

Sunt nişte distensiuni la nivel de jucători, iar acest lucru trebuia să îl rezolvăm de mai mult timp. Însă am crezut că sunt nişte probleme rezolvabile… uite că am ajuns în situaţia să ne fie teamă de retrogradare!

Trebuie să strângem rândurile, am avut o şedinţă mai lungă cu jucătorii şi întregul staff şi cu oamenii din jurul echipei. Fiecare şi-a spus părerea, însă cei care vor lua deciziile suntem noi. Trebuie să rezolvăm aceste probleme care se află între jucători, pentru că s-au creat 2-3 ‘bisericuţe’ la nivelul lotului, iar acest lucru se vede pe teren.

„Poate să vină şi Guardiola la echipă!”

Noi acum suntem cei puşi în faţa faptului împlinit, noi suntem cei înjuraţi, noi suntem cei care trebuie să îşi asume vina. Nici antrenorul, nici nimeni! Mă uit la clasament cu o durere de inimă.

(Ce explicaţii aveţi din partea jucătorilor?) Le-am cerut nişte explicaţii şi le-am făcut nişte reproşuri. Tatăl meu i-a menajat foarte mult pe jucători, este foarte apropiat de ei. Totdeauna am căutat scuze în altă parte. Acum nu mai putem căuta scuze în altă parte şi problema clar este la ei! Poate să vină şi Guardiola mâine la echipă, dar dacă jucătorii nu schimbă atitudinea şi nu realizează în ce postură ne aflăm, asta este foarte grav. Suntem ca buget în primele 4 în România, azi ne-a bătut o echipă care are o jumătate din bugetul nostru.

Reclamă

Poate jucătorii sunt cu gândul la plecare, însă o să rezolvăm această situaţie. Le-am spus foarte clar şi răspicat că indiferent ce se va întâmpla, ei vor rămâne la această echipă. Dacă îşi făceau gânduri de plecare sau au lăsat-o mai moale cu gândul că pleacă la vară, se înşeală amarnic.

(Continuă Nicolo Napoli?) Continuă Nicolo Napoli. Dar vă repet, cum toată lumea a spus să plece Napoli sau Constantino. Deja noi avem un nucleu de jucători care se află de 3 ani la echipă. Este clar că problema nu mai este de antrenor sau preparator fizic, problema este la jucători”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și