Închide meniul

Adrian Mititelu, gata să transfere un jucător de la FCSB: „Dacă nu-l mai vor, îl iau eu!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 9:10

Reclamă
Adrian Mititelu, gata să transfere un jucător de la FCSB: „Dacă nu-l mai vor, îl iau eu!

Adrian Mititelu, gata să transfere un jucător de la FCSB

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Facebook FCU Craiova

Adrian Mititelu e gata să transfere un jucător de la FCSB. Patronul de la FCU Craiova a mărturisit că în cazul în care William Baeten nu va fi pe placul roş-albaştrilor, în va readuce la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

William Baeten a fost transferat de FCSB, în această vară, de la FCU Craiova. Gigi Becali i-a plătit lui Adrian Mititelu suma de 300.000 de euro, iar FCU Craiova a păstrat şi 50% dintr-un viitor transfer al belgianului.

Adrian Mititelu, gata să transfere un jucător de la FCSB

Adrian Mititelu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui William Baeten, fiind convins că Gigi Becali a dat lovitura cu transferul mijlocaşului. Totuşi, patronul de la FCU Craiova s-a declarat dispus să-l readucă la echipa sa pe belgian, în cazul în care acesta nu va confirma la formaţia campioană.

„Dacă nu-l mai vor, eu îl iau înapoi. Dar nu se pune problema, nu e cazul. Este păcat că la un astfel de jucător să existe discuții d-astea. Este un tip valoros, profesionist și este un model pentru orice echipă”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

William Baeten a efectuat deja primele antrenamente cu restul jucătorilor de la FCSB. Acesta ar putea debuta la formaţia campioană în duelul acesteia cu Unirea Slobozia, din a doua etapă a campionatului.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB se va deplasa la Clincei, pentru partida cu trupa lui Adrian Mihalcea. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Ce pact a făcut William Baeten cu FCSB! Totul a fost dezvăluit de Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a dezvăluit ce pact a făcut, în secret, William Baeten cu FCSB. Patronul de la FCU Craiova a transmis că belgianul se înţelesese deja cu oficialii roş-albaştrilor pentru un transfer.

Mititelu a mai dezvăluit că a refuzat o ofertă de nu mai puţin de 1,2 milioane de euro, sezonul trecut, pentru William Baeten. Gigi Becali a plătit 300.000 de euro pentru transferul său, iar oltenii au păstrat 50% dintr-un viitor transfer.

Reclamă

Din ce am înțeles, el avea o înțelegere cu cei de la FCSB să nu meargă la un alt club. Cred că i-a surâs să meargă la FCSB, a refuzat și CFR, și să meargă la alte echipe. Asta cred, nu am dovadă. El trebuia să meargă undeva, că nu poate juca în Liga a 2-a.

Am avut oferta de 1.200.000 de euro din Cehia anul trecut pentru Baeten și am refuzat.

Dacă juca Baeten la FCSB, se vindea pe 3-4 milioane pe puțin. E o treaptă mai sus. Baeten va fi unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB„, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:02

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

11:45

VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05

11:32

Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga! Unde se va disputa derby-ul cu rivala U Cluj

11:30

Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: „E un avertisment pentru noi”

11:20

Numele exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „Nici vorbă!”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și