Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Mititelu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948: „Avem prime destul de consistente”. Ce spune despre prezenţa fanilor olteni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2023, 15:13

Adrian Mititelu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948: „Avem prime destul de consistente. Ce spune despre prezenţa fanilor olteni

Adrian Mititelu, înainte de Sepsi - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, înainte de Sepsi - FC U Craiova 1948 / Antena Sport

Adrian Mititelu a vorbit înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948, finala pentru ultimul loc de play-off din Liga 1. Jucătorii olteni pot câştiga până la 15.000 de euro dacă vor termina între primele şase echipe din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au un punct în plus în faţa lui Sepsi şi trebuie să evite înfrângerea la Sfântu Gheorghe pentru a ajunge în play-off, acolo unde se află deja Farul, CFR, FCSB, Univeritatea Craiova şi Rapid.

Adrian Mititelu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948

„Diseară sper să avem un happy-end. E un obiectiv foarte important. Avem prime destul de consistente. Între 5 şi 15.000 de euro, în funcţie de meciurile jucate şi de cum şi-a negociat fiecare. La titlu nu avem cum să ne implicăm noi.

Dacă intrăm în play-off, vom avea meciuri tari, cu stadionul, dacă nu full, aproape full. Ambele echipe merită calificarea. Diferenţa o va face şansa, forma de moment”, a spus Mititelu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Câţi olteni vor fi la meci

Meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova se joacă joi seară, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro. Conform gsp.ro, cel puţin 50 de suporteri olteni vor fi prezenţi la duelul de la Sfântu Gheorghe.

Reclamă

Aceştia îşi vor încuraja favoriţii de la Tribuna a II-a, fiind ajutaţi de o persoană din oraş să cumpere biletele. Galeria lui FC U Craiova 1948 are interdicţie la meciurile din deplasare după scandările xenofobe din meciul cu Sepsi, întrerupt în etapa a 23-a.

„Am informaţii că nu vin fanii de la Craiova. Poate vor fi 10-15 infiltraţi. Aici e un stadion mai mic. Eu nu am treabă cu galeria. E doar un grup deosebit care încearcă să impună anumite criterii”, a mai spus Mititelu.

Marius Lăcătuș a vorbit despre Sepsi – FC U Craiova

Marius Lăcătuș consideră că Sepsi are o echipă mai „sudată” decât FC U Craiova. Însă, totodată, atrage atenția la faptul că FC U Craiova are un avantaj, acela că se poate califica în play-off și cu un rezultat de egalitate.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu, mie mi se pare că Sepsi e mai echipă, mai grup decât U Craiova 1948. Craiova trăiește mai mult din realizările individuale ale unor jucători, dar oricând te poți aștepta ca o echipă sau alta să facă un joc foarte bun. Poate să aibă Craiova o seară foarte bună, mai ales că are posibilitatea să facă egalitate și să meargă în play-off.

Nu cred că se vor ajuta. Dacă intră U Craiova 1948 în play-off, cu cealaltă Craiova nu va fi prietenă, cu FCSB, nu, cu CFR, nici atât, iar cu Hagi, nu. Cu Sepsi, e același lucru. Nu poți să te duci ca antrenor la jucător și să îi spui ’azi joci, mâine, nu’.

A fost un play-off în care Sepsi nu a câștigat niciun joc, ce înseamnă, că s-a dat la o parte?”, a declarat Marius Lăcătuș, pentru digisport.ro.

În prezent, Sepsi se află pe locul 7 din Liga 1, cu 39 de puncte obținute. De cealaltă parte, FC U Craiova ocupă locul 6, cu 40 de puncte.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și