Închide meniul
Video

Adrian Mititelu, întâmpinat de fanii lui Sepsi înaintea meciului cu FC U Craiova 1948: „Oamenii sunt primitori!”

Viviana Moraru Publicat: 16 martie 2023, 20:23

Reclamă

Adrian Mititelu, întâmpinat de fanii lui Sepsi înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu şi fanii lui Sepsi, înaintea meciului decisiv pentru play-off/ Antena Sport

Adrian Mititelu a fost întâmpinat de fanii lui Sepsi, înaintea duelul cu FC U Craiova 1948. Meciul decisiv, care va decide ultima echipă calificată în play-off-ul Ligii 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00. Patronul oltenilor susţine că are mari emoţii, înaintea confruntării de la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 are un punct în plus faţă de Sepsi, şi astfel, în confruntarea finală pentru play-off, oltenii au şi varianta unei remize.

Adrian Mititelu, întâmpinat de fanii lui Sepsi, înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu nu s-a declarat surprins de primirea foarte plăcută de care a avut parte la intrarea pe arena celor de la Sepsi. Patronul oltenilor susţine că fanii covăsneni sunt primitori, aşa cum sunt şi oltenii.

De asemenea, Mititelu a mai declarat ce obiective va avea echipa sa, dacă va rata calificarea în play-off. Ţinta oltenilor, în acest caz, ar fi câştigarea play-out-ului.

„Oamenii sunt primitori, şi noi i-am primit bine la Craiova. A fost acest incident, dar nu se va mai repeta. E cel mai corect aşa, cine e cel mai bun să meargă în play-off, acum se va stabili şi cred că va fi bine şi pentru ei şi pentru noi.

Reclamă

Am mari emoţii. Pentru noi ar fi o premieră, acum cinci ani eram în Liga a 4-a, ultima deplasare a mea cu echipa atunci a fost. Clasamentul se face după meciul acesta. Şi dacă nu reuşim, avem obiective importante, vom lupta pentru câştigarea play-out-ului, dar mai bine să lupte Sepsi pentru asta.

Nu cred că vor fi greşeli de arbitraj în seara asta. Va fi atenţie maximă, arbitrii vor fi vigilenţi”, a declarat Adrian Mititelu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948: „Avem prime destul de consistente”

Adrian Mititelu a vorbit înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948, finala pentru ultimul loc de play-off din Liga 1. Jucătorii olteni pot câştiga până la 15.000 de euro dacă vor termina între primele şase echipe din România.

Reclamă 4 / 0/3

„Diseară sper să avem un happy-end. E un obiectiv foarte important. Avem prime destul de consistente. Între 5 şi 15.000 de euro, în funcţie de meciurile jucate şi de cum şi-a negociat fiecare. La titlu nu avem cum să ne implicăm noi.

Dacă intrăm în play-off, vom avea meciuri tari, cu stadionul, dacă nu full, aproape full. Ambele echipe merită calificarea. Diferenţa o va face şansa, forma de moment”, a spus Mititelu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Conform gsp.ro, cel puţin 50 de suporteri olteni vor fi prezenţi la duelul de la Sfântu Gheorghe.

Aceştia îşi vor încuraja favoriţii de la Tribuna a II-a, fiind ajutaţi de o persoană din oraş să cumpere biletele. Galeria lui FC U Craiova 1948 are interdicţie la meciurile din deplasare după scandările xenofobe din meciul cu Sepsi, întrerupt în etapa a 23-a.

„Am informaţii că nu vin fanii de la Craiova. Poate vor fi 10-15 infiltraţi. Aici e un stadion mai mic. Eu nu am treabă cu galeria. E doar un grup deosebit care încearcă să impună anumite criterii”, a mai spus Mititelu.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și