Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că negocierile cu Florin Prunea și Marius Șumudică au picat: „Nu vin la Craiova, nu ne-am înțeles”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2023, 14:37

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că negocierile cu Florin Prunea și Marius Șumudică au picat: Nu vin la Craiova, nu ne-am înțeles”

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că negocierile cu Florin Prunea și Marius Șumudică au picat

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți / Hepta

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că negocierile cu Florin Prunea și Marius Șumudică au picat. Fiul lui Adrian Mititelu a explicat că cele două părți nu s-au înțeles la clauzele contractuale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă cei doi erau ca și veniți în Bănie, se pare că întreaga mutare a picat pe ultima sută de metri. Acum, după ce Marius Șumudică nu va mai merge la FC U Craiova 1948, se pare că și mutarea lui Florin Prunea a picat.

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că negocierile cu Florin Prunea și Marius Șumudică au picat. Problema a fost cauzată de clauzele din contract

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr., a anunțat că nici Florin Prunea nu va mai ajunge la FC U Craiova 1948. Acesta nu va mai deveni președintele formației din Bănie, așa cum anunțase inițial.

„Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

Reclamă

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte”, a spus Adrian Mititelu Jr., pentru fanatik.ro.

În momentul de față, oltenii lui Mititelu sunt în căutarea unui nou antrenor, după ce s-au despărțit de Nicolae Dică. „Nick” a fost dat afară după doar o lună petrecută pe banca echipei din Bănie. Pentru acesta, ultimul meci pe banca formației a fost împotriva celor de la Petrolul Ploiești, pierdut de către FC U Craiova 1948 cu scorul de 3-4.

În momentul de față, fără un antrenor principal pe bancă, oltenii se află pe poziția a 13-a în Liga 1, cu 6 puncte obținute după primele 7 etape ale campionatului. Pentru echipa din Bănie, următorul meci va fi împotriva celor de la Farul Constanța. Partida va avea loc pe data de 3 septembrie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu se retrage de la FC U Craiova 1948

„Asta a fost ultima zi în care m-am implicat în activitatea echipei (n.r. ziua meciului cu Rapid). Eram foarte preocupat, inclusiv şi de curăţenia de la bază. Am pus suflet, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. Pe mine nu mă veţi mai vedea. Fiul meu m-a convins că fac pasul acesta. Am o vârstă şi-mi ajunge.

Săptămâna viitoare vom angaja un preşedinte, poate şi un ajutor. Şi un antrenor, cu tot staff-ul lui.-Un antrenor care să mai fi câştigat în viaţa lui ceva. Va răspunde în faţa acţionarilor clubului, copiii mei. Eu n-am mai avut resurse, ei au venit cu bani şi au susţinut acest club.

Să nu se înţeleagă că vinde clubul. Doar eu mă retrag. O să predau această activitate, noua echipă va fi gestionată de fiul meu. Eu voi fi un fost acţionar, am o vârstă. Decizia o luasem pentru anul viitor, dar o iau acum, e mai bine. Doamne fereşte, fac vreun infarct”, a declarat Adrian Mititelu, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și