Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2024, 7:54

Reclamă
Adrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum

Adrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte

Adrian Mititelu - Colaj Instagram

Adrian Mititelu Jr a fost la câteva minute de moarte. Cel puţin aşa a dezvăluit fiul patronului de la FC U Craiova, care a stat în comă 10 ore, în weekendul trecut. Mititelu speră să iasă la finalul săptămânii din spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr (26 de ani) a fost la câteva clipe de moarte, după o supradoză de pastile, dar a fost salvat de la Floreasca, unde a fost internat la ATI.

Adrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Reacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital

Gigi Becali a dezvăluit ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui, după declaraţiile făcute de junior. Becali a mărturisit că i-a recomandat lui Mititelu senior să îi cedeze echipa juniorului.

„(n.r: De băiatul lui Mititelu aţi auzit ce a păţit?) Eu atunci am vorbit cu el (n.r. după ce Mititelu Jr i-a cerut demisia tatălui său), i-am dat un sfat. ‘Băi, e băiatul tău, nu te certa cu el’. E tânăr, e cutare, ia-l şi dă-i echipa lui.

Ce vrei, mă, tată, tu eşti moştenitorul meu, eşti băiatul meu, ia, mă, şi fă tu’. Cum mi-a făcut mie tata. Eram bagabont, cutare, tralala şi tralala. Voiam bani, cutare, asta în anii ’80.

Reclamă 4 / 0/3

Şi tata a zis ‘Bine, mă, dacă tu vrei aşa, poftim. A luat ciomagul, ia-l’. A venit într-o zi, că şi mama plângea. Eu voiam tot bani, bani, să cheltui eu, vagabond. Şi oile, tot, mi le-a dat mie. Am stat vreo 2-3 zile cu oile, du-te la păscut, du-te la muls. Când am văzut eu că nu îmi convine… Bani aveam, că vindeam brânza, aveam bani mulţi, dar nu mai aveam timpul liber.

Şi când am văzut, am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi, fă tu cum ştii tu’. Aşa i-am zis şi lui: ‘Băi, Adriane, ia dă-i, mă, lui echipa’”, a declarat Gigi Becali astăzi, la palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și