Închide meniul

Adrian Mititelu, mesaj tăios pentru Mihai Rotaru: „Să-l vedem în situaţia asta! Mi-ar fi plăcut și mie să nu bag 7-8 milioane de euro”

Reclamă

Publicat: 16 iulie 2022, 15:25

Adrian Mititelu, mesaj tăios pentru Mihai Rotaru: „Să-l vedem în situaţia asta! Mi-ar fi plăcut și mie să nu bag 7-8 milioane de euro

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare

Adrian Mititelu/ Hepta

Adrian Mititelu, mesaj tăios pentru Mihai Rotaru chiar înaintea startului noului sezon. Mititelu nu l-a menajat pe patronul rivalei din oraş, despre care a spus că a primit totul pe tavă, inclusiv echipă în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu nu a uitat că a trebuit să o ia din Liga 4 cu FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, mesaj tăios pentru Mihai Rotaru

Nu trebuie să omiteți greutățile pe care le-am suportat, tot ce am avut de înfruntat. Să-l vedem pe Mihai Rotaru în situația asta. 

Să-i dezafilieze cineva clubul, să-i ia toți jucătorii și să-l dea afară din oraș. Să-l vedem ducându-se în Liga 4, cu afacerile blocate și să o ia de jos. Să vedem dacă va mai reuși vreodată să revină în Liga 1. Să-l vedem investind 30 de milioane de euro în fotbal, nu să bage 7-8 milioane și să spună că a băgat 15.

Să nu-i dea nimeni nimic, să nu i se facă stadion, ci să i se pună pe tavă. Să nu i se facă baza de la Lunca Jiului. Mi-ar fi plăcut și mie să nu bag 7-8 milioane de euro în propria bază, ci să beneficiez de una făcută de primărie. 

Reclamă

E frumos când ți se dă o echipă direct în Liga 2, ți se pune la dispoziție brandul Universitatea Craiova și când forța politică din oraș îți trimite 20 de sponsori să te ajute. E foarte frumos să faci fotbal așa. Aș vrea să văd cum ar reacționa el și cei din jurul lui dacă li s-ar întâmpla ce mi s-a întâmplat mie. 

Ce ar face Peluza Nord, care acum sprijină altă grupare, dacă ar fi nevoiți să meargă după un patron blocat financiar, în Liga 4? L-ar mai însoți? S-ar duce după echipă în Liga 4? Mira-m-aș! 

Ceea ce am făcut noi este unic. De asta avem cea mai pătimită, suferită și frumoasă echipă din fotbalul românesc, chiar dacă am făcut și greșeli. Unele din prea multă pasiune”, a spus Adrian Mititelu într-un interviu acordat pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948: „Şi FCSB a schimbat şi n-a mai murit nimeni!”

Adrian Mititelu (54 ani) a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948. Echipa patronată de acesta e obligată de Tribunal să-și schimbe numele și sigla. Decizia nu e definitivă.

Decizia poate fi atacată cu apel. Totuşi, dacă va rămâne definitivă, Adrian Mititelu ştie deja ce nume va avea noua sa echipă: FC U 1948.

”Dacă va trebui să-l schimbam, vom merge pe FC U 1948 şi gata. Există fotbal şi fără numele de Universitatea pe lumea asta. Dacă o să schimbe numele, o să-l schimbe, ce pot să fac? L-a schimbat şi FCSB şi n-a mai murit nimeni.

Poate, până la urma urmei, va trebui să se limpezească apele. Eram doua echipe cu acelaşi nume, aproape identic, era o chestie caraghioasă, trebuie să rupă pisica-n două!”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit orangesport.ro.

De ce a fost obligată FC U Craiova 1948 să îşi schimbe numele și sigla

Tribunalul București a hotărât obligarea echipei FC U Craiova 1948, patronată de Adrian Mititelu, la schimbarea numelui și a siglei.

FC U Craiova nu va mai putea folosi nicio denumire care să conțină „Universitatea Craiova”. Clubul lui Adrian Mititelu e obligat să renunțe și la celebrul leu de pe siglă, considerat similar cu cel folosit de Universitatea Craiova.

De asemenea, tot în urma deciziei de azi a Tribunalului, FC U Craiova 1948 e obligată să achite despăgubiri către Clubul Sportiv Universitatea Craiova în valoare de 36.961 de lei, să schimbe domeniul site-ului clubului și să nu mai comercializeze produse cu actuala siglă.

Reclamă

Decizia nu este definitivă. FC U Craiova 1948 poate să facă recurs, în 30 de zile. În cazul în care decizia se păstrează și după recurs, clubul lui Adrian Mititelu are 15 zile la dispoziție să-și schimbe numele și sigla.

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a fost eliberat recent din închisoare. Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de detenţie în dosarul transferului lui Mihai Costea în 2011, însă a stat închis doar 20 de luni.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și