Închide meniul

Adrian Mititelu, obiectiv îndrăzneț pentru FCU Craiova: „Avem echipă, putem să facem asta”

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 18:01

Reclamă
Adrian Mititelu, obiectiv îndrăzneț pentru FCU Craiova: Avem echipă, putem să facem asta”

Adrian Mititelu, obiectiv îndrăzneț pentru FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a anunțat un obiectiv îndrăzneț pentru FCU Craiova! Patronul oltenilor este de părere că echipa sa poate învinge orice formație din România, chiar dacă clubul său se află, momentan, în subsolul clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La jumătatea sezonului regular, echipa din Bănie se află pe locul al 14-lea în Liga 1, cu 15 puncte obținute după cele 15 etape disputate. Totuși, Adrian Mititelu a dezvăluit că nu se teme de o posibilă retrogradare și a anunțat obiectivul formației.

Adrian Mititelu, obiectiv îndrăzneț pentru FCU Craiova. Patronul vrea calificarea în play-off

Patronul celor de la FCU Craiova a dezvăluit faptul că obiectivul echipei sale este calificarea în play-off-ul Ligii 1. În momentul de față, diferența dintre formația din Bănie și ultima echipă care ocupă un loc de play-off, Petrolul Ploiești, este de 6 puncte.

Totodată, Adrian Mititelu a anunțat și faptul că își va întări echipa, în perioada de transferuri din iarnă. Patronul a dezvăluit că va mai transfera încă 2 fundași centrali, pentru a mări lotul pregătit de către Giovanni Costantino.

„Nu îmi e frică de retrogradare, suntem acolo dar eu zic că vom termina în play-off anul acesta. Eu zic că avem echipă de play-off. Dacă nu, vom câștiga play-out-ul și vom juca, din nou barajul. Noi avem o echipă foarte bună, am avut multe ghinioane, dar putem bate orice echipă din România.

Reclamă

Am avut forma slabă a portarului la început, am fost foarte superificali, am crezut că îl putem înlocui mai ușor pe Duarte, nu a fost așa. Dar acum zic că avem o apărare foarte bună. Au venit jucători care s-au integrat foarte bine în echipă. În iarnă vom aduce 2 fundași centrali, măcar pe 1 să îl nimerim”, a spus Adrian Mititelu, potrivit digisport.ro.

Pentru FCU Craiova urmează duelul cu cei de la FCSB, din etapa a 16-a a Ligii 1. Partida dintre cele două formații este programată duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Rotaru, anunţ categoric despre fiziunea dintre Universitatea şi FCU Craiova

Mihai Rotaru a oferit şi o primă reacţie după bannerul afişat de fanii echipei sale împotriva lui Adrian Mititelu. La meciul dintre cele două echipe din Craiova, ultraţii celor de la Universitatea Craiova au afişat un banner care conţinea jigniri la adresa familiei lui Adrian Mititelu

Reclamă 4 / 0/3

„Am spus-o. Am fost împotriva acestor manifestări. Vreau să vin la stadion cu mama, cu soția, cu nepoții. Ipocrizia a mers prea departe. Același mesaj a fost afișat de Peluza Sud la meciurile domnului Mititelu. Eu l-am văzut foarte târziu. Nu suntem noi în măsură să spunem că acel banner trebuie să dispară. Acel mesaj nu a fost prezentat la intrare. În rest, eu îmi cer scuze față de public, față de spectatori. S-a făcut o vâlvă, dar nu am văzut pe nimeni să iasă să spună că nu este în regulă.

Nu a existat vreodată o fuziune. Nu cred că ați văzut pe cineva de la noi să vorbească despre fuziune. Cu tot respectul pentru echipa dânsului, dar nu avem cum să fuzionăm. Nu cred că Universitatea Craiova din 1992 ar fi fuzionat. Eu nu am auzit nicio discuție în acest sezon. Noi facem fotbalul război. Vrem să facem Știința mare și să ajungem un club respectat. Craiova mare pentru mine este așa când nu depinde de X sau Y sau Z”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și