Închide meniul

Adrian Mititelu, reacţie furioasă după ce angajatul de la FC U Craiova şi-ar fi înscenat scandalul cu rivalii din oraş: „Am fost avertizat”

Publicat: 30 decembrie 2022, 22:16

Reclamă
Adrian Mititelu, reacţie furioasă după ce angajatul de la FC U Craiova şi-ar fi înscenat scandalul cu rivalii din oraş: „Am fost avertizat

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, înainte de Rapid - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în cadrul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu, reacţie furioasă după ce angajatul de la FC U Craiova şi-ar fi înscenat scandalul cu rivalii din oraş. Scandalul din data de 26 decembrie, în care un angajat de la FC U Craiova ar fi fost înjunghiat şi bătut de mai mulţi rivali de la Universitatea Craiova, ar fi fost înscenat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a avut o primă reacţie în acest caz şi a anunţat că persoana în cauză nu va mai face parte din clubul său.

Adrian Mititelu, reacţie furioasă după ce angajatul de la FC U Craiova şi-ar fi înscenat scandalul cu rivalii din oraş

“În detenție, am cunoscut fel și fel de oameni. În majoritatea cazurilor, în spatele acestora, se ascunde o dramă. Am încercat să ajut cât de mult am putut. Acestei persoane, implicate în acest caz i-am oferit șansa unui nou început. I-am oferit un loc de muncă decent plătit și multe alte lucruri necesare pentru a-și asigura existența. Din păcate, uneori, atunci când vrei sa faci bine, de fapt îți faci ție rău.

Deși am fost avertizat cu privire la colaborarea cu astfel de persoane, am preferat totuși să cred că poate profita de o nouă șansă. Însă, din păcate, m-am înșelat. Individul în cauză s-a comportat cum nu se poate mai rău. Evident că un astfel de gest nu poate fi tolerat și mă dezic total de astfel de oameni. Un astfel de individ nu mai are ce căuta în curtea noastră”, a spus Adrian Mititelu pentru gazeta-olteniei.ro.

Ce a declarat bărbatul agresat

Persoana agresată le-ar fi declarat polițiștilor din Dolj faptul că patru-cinci tineri l-au atacat în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova.

Reclamă

„Bărbatul le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală”, ar fi declarat, polițiștilor din Dolj, bărbatul agresat.

„Ei sunt cea mai pătimită galerie cunoscută din lume, pentru că au fost ani de zile când n-au avut echipă și au fost ademeniți să meargă la CSU (n.r. Universitatea Craiova) prin fel și fel de mijloace, iar ei au rămas.

Când simțeau că au și ei echipă puternică, noi am luat-o la vale, iar toată vina a căzut pe mine. Le înțeleg frustrarea. Tot oltean sunt și eu, am frustrări, reproșuri din familie. Fac 20 de ani de când sunt implicat financiar în fotbal”, spunea, în trecut, Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, după un conflict cu suporterii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și