Închide meniul

Adrian Mititelu recunoaşte greşeala care l-a costat cel puţin un titlu de campion: „Sunt cei mai buni, cei mai frumoși”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 august 2023, 8:59

Adrian Mititelu recunoaşte greşeala care l-a costat cel puţin un titlu de campion: „Sunt cei mai buni, cei mai frumoși

Adrian Mititelu recunoaşte greşeala care l-a costat cel puţin un titlu de campion

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / Hepta

Adrian Mititelu recunoaşte greşeala care l-a costat cel puţin un titlu de campion în Liga 1. Patronul lui FC U Craiova 1948 susţine că, dacă ar fi mers pe mâna străinilor cu experienţă, la finalul anilor 2000, ar fi putut câştiga un campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci, Craiova se remarca prin jucători aduşi din Oltenia, precum fraţii Costea, Ovidiu Dănănae sau Dorel Stoica. Între timp, lucrurile s-au schimbat, şi Mititelu are o nouă strategie.

Adrian Mititelu recunoaşte greşeala care l-a costat cel puţin un titlu de campion

Craiova are acum 14 jucători străini în lot, fiind depăşită la acest capitol doar de CFR Cluj și UTA Arad. Juan Bauza este cel mai bine cotat dintre ei, la 900.000 de euro.

„Faptul că am mers pe mâna tinerilor români! Aveam eu mai de mult regionalismele astea în cap, să mergem pe oltenii noștri tineri, că sunt cei mai buni, cei mai frumoși… Ochi am avut la jucători, dar dacă mă axam pe jucători de-afară, luam campionatul!

Oltenii mei tineri n-aveau continuitate, aici era problema. Noi jucam frumos, dar punctele mergeau mereu la alții. La Vaslui, Urziceni, CFR, Timișoara, echipe bune, cu străini experimentați, buni”, a spus Mititelu, citat de prosport.ro.

Reclamă

„I-am îndrăgit pe Ilie Balaci și majoritatea jucătorilor Craiovei Maxima. Gică Popescu! Eu am fost între cei care am strigat și am cântat: Gică Popescu, Dumnezeul nostru! Pavel Badea mi-a plăcut ca fotbalist, cu toate relele pe care mi le-a făcut.

Și pe Craioveanu l-am îndrăgit mult! Dincolo de Craiova, Gică Hagi, normal. Sabău! Și Lăcătuș! Îl uram ca adversar, dar îl admiram ca sportiv. Când eram copil și băteam mingea, îl imitam”, a mai spus Mititelu.

FC U Craiova 1948, fără antrenor

Președintele clubului din Bănie, Marcel Pușcaș, a vorbit despre situația de la echipa lui Adrian Mititelu, care a rămas fără antrenor după despărțirea de Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu l-a dat afară pe „Nick” la doar o lună după ce acesta a fost instalat pe banca tehnică. În perioada petrecută în Bănie, Dică a obținut două victorii și trei înfrângeri. Ultimul meci al oltenilor cu Nicolae Dică pe bancă a fost cel cu Petrolul Ploiești, pierdut cu scorul de 3-4.

Președintele clubului patronat de Adrian Mititelu, Marcel Pușcaș, a dezvăluit că o revenire a lui Nicolo Napoli pe banca lui FC U Craiova 1948 ar fi posibilă. Oficialul a menționat că echipa din Bănie își dorește un tehnician, fie român sau străin și că italianul ar putea reprezenta o soluție.

„Despărțirea cu Nicolae Dică a fost de comun acord, și clubul a vrut, și el a fost de acord. Nu puteam continua împreună.

Căutam un nou antrenor străin sau roman. Despre o posibila revenire a lui Nicolo Napoli pot să spun că orice este posibil”, a spus Marcel Pușcaș, potrivit iamsport.ro.

Nicolo Napoli a plecat de la FC U Craiova 1948 la finalul sezonului trecut. Dacă ar accepta o ofertă din partea echipei lui Adrian Mititelu, italianul și-ar începe al 10-lea mandat pe banca echipei din Bănie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton Vezi toate știrile
Citește și