Închide meniul

Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 20:29

Reclamă
Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa

Adrian Mititelu "aruncă în aer" Oltenia:

Adrian Mititelu / Profimedia

Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Patronul oltenilor a făcut un anunț important, prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Bănie a încheiat play-out-ul pe ultima poziție, după ce în sezonul regulat s-a luptat pentru play-off. Acum, oltenii vor evolua în Liga a 2-a, începând cu sezonul viitor.

Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a

Retrogradarea echipei a ridicat foarte multe semne de întrebare legate de o posibilă retragere din fotbal a lui Adrian Mititelu, dar fiind faptul că formația sa a suferit o umilință uluitoare, în cadrul actualului sezon.

Totuși, Adrian Mititelu a decis să îi linișească pe fani și a anunțat că va continua la echipă și în Liga a 2-a:

„NU VOM CEDA! VOM REVENI RAPID ÎN LIGA 1!”, a scris Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

De menționat este faptul că, în postarea respectivă, Adrian Mititelu i-a etichetat și pe Adrian Mititelu Jr și Gabriela, copii săi, care sunt acționari la clubul din Bănie.

Astfel, a fost dat de înțeles faptul că decizia de a continua și în Liga a 2-a a fost luată de comun acord.

Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a

Atacantul care a fost adus în România de Adrian Mititelu este de părere că jucătorii de la FCU Craiova aveau toate condițiile pentru a face performanță și nu înțelege cum s-a ajuns la retrogradarea echipei.

Reclamă

Totodată, acesta a avut și un mesaj pentru Adrian Mititelu și a spus că și-ar dori ca patronul din Bănie să nu se retragă din fotbal.

„Nu i-am scris nimic patronului. Este un moment foarte urât. La cum i-am cunoscut eu pe ei, nu mi s-a părut bine să le scriu imediat. O să le scriu, am citit că trebuie să se gândească dacă continuă sau nu. Fratele iubitei mele are tricou. Când se duce îmi trimite poze, când îmbracă acest tricou.

Pentru mine a fost o dezvoltare de carieră. Înţeleg perfect care e problema. E unul dintre puţinii patroni care bagă tot din buzunar. Şi când se întâmplă o tragedie sportiva, trebuie să se gândească. Cred şi sper să continue.

Pentru asta nu am putut să cred cum s-a sfârşit sezonul. Pentru mine era o echipă foarte bună, care se putea bate la play-off. Au mulţi, Bauza, Baeten, Bahassa. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Poate că schimbările de antrenor. Nu vreau să zic nimic, doar cine a fost acolo la echipă poate să ştie.

Toate condiţiile sunt foarte bune acolo. Nu le-a lipsit niciun ban. Mi-am scris cu Baeten, cu care am rămas în foarte buna relaţie şi el era foarte afectat. El în ultima perioadă era şi căpitanul. Aceşti trei jucători cred că pot să joace la toate echipele din România”, a spus Andrea Compagno, la orangesport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:35

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

23:34

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Xavi Simmons a avut un gol anulat

23:03

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și