Închide meniul

Adrian Mititelu s-a dus în vestiar după FC U Craiova – Petrolul 0-1: „Ne-a întrebat cum ne-am simţit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2023, 0:16

Adrian Mititelu s-a dus în vestiar după FC U Craiova – Petrolul 0-1: „Ne-a întrebat cum ne-am simţit!

Adrian Mititelu, nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, declaraţii în faţa jurnaliştilor / Antena Sport

Adrian Mititelu s-a dus în vestiar după FC U Craiova – Petrolul 0-1. Valentin Ţicu a marcat singurul gol al partidei, iar Petrolul este noul lider din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu s-a dus peste jucători în vestiar imediat după meci. Dezvăluirea a fost făcută de Dragoş Albu, iar fotbalistul celor de la FC U Craiova susţine că Mititelu a purtat o „discuţie pozitivă” cu jucătorii.

Adrian Mititelu s-a dus în vestiar după FC U Craiova – Petrolul 0-1

Discuția a fost foarte pozitivă, ne-a întrebat cum ne-am simțit, de ce mai avem nevoie, atât. A încercat să culeagă informații de la noi, să ne ajute să ne revenim.

Avem nevoie în acest moment, jocul nostru are momente bune și momente mai puțin bune, trebuie să ne revenim, ăsta este adevărul”, a declarat Dragoș Albu la digisport.ro.

Dragoş Albu a vorbit şi despre prestaţia echipei sale.

Reclamă

„Trebuia să fim mult mai atenţi la contraatacurile lor, pentru că asta a fost tactica pe care au folosit-o. Ne-au aşteptat să ieşim la joc şi au plecat pe contraatac.

La faza golului am încercat să joc un pas din prima, între linii, şi mi-a ieşit prost. Fundaşii noştri erau la centrul terenului, ei au plecat pe contraatac şi au marcat. După aceea noi nu am reuşit să revenim şi aşa s-a scris istoria acestui meci.

Din păcate l-am pierdut, dar mergem înainte, avem un meci greu în cupă şi trebuie să-l câştigăm. Acum trebuie să ne vedem de treabă şi să ne antrenăm, pentru că doar aşa putem să creştem. Jocul nostru are momente bune şi momente mai puţin bune, de aceea trebuie să ne revenim. Ăsta este adevarul!”, a declarat Dragoş Albu.

Reclamă 4 / 0/3

Şi antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli a admis că echipa sa a făcut un joc slab. ”Era greu să dăm gol. Am dat şut de la distanţă, dar nu am putut egala. Am avut şuturi, dar n-am dat gol. Se poate întâmpla, nu sunt mereu roboţi, se poate să nu joace bine uneori. (n.r. dacă îi e frică de postul lui) Noi suntem aici antrenori, decid patronii. Toţi suntem supăraţi că nu am putut să facem un rezultat bun”, a declarat Napoli după meci.

Unicul gol al partidei a fost înscris de fundaşul stânga al ploieştenilor, Valentin Ţicu (68), la capătul unui contraatac. Craiovenii au ratat şansa egalării în min. 85, când Juan Bauza a şutat peste poartă din poziţie ideală.

În min. 84, Yacine Bahassa (FC U Craiova) a primit doar cartonaş galben pentru că l-a călcat pe Florin Borţa.

Petrolul a bifat a treia sa victorie consecutivă. FC U Craiova are două înfrângeri şi o victorie în ultimele trei meciuri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și