Închide meniul

Adrian Mititelu, sfătuit de familie să renunţe la FC U Craiova 1948: „Îmi zic ‘domne, chiar nu îți ajunge?'”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 16:16

Adrian Mititelu, sfătuit de familie să renunţe la FC U Craiova 1948: „Îmi zic ‘domne, chiar nu îți ajunge?'

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Adrian Mititelu, patronul de la FC U Craiova 1948, a declarat că este forţat de familie şi de cei apropiaţi să renunţe la echipă. Oficialul din Bănie susţine că este nemulţumit de comportamentul fanilor la adresa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După scandalul iscat de fani la partida cu Sepsi, FC U Craiova 1948 a câştigat fără drept de apel partida din această rundă. Oltenii s-au impus cu 5-0 în duelul cu U Cluj, chiar dacă Adrian Mititelu a interzis prezenţa suporterilor pe arena din Bănie.

Adrian Mititelu, forţat de familie să renunţe la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a declarat că atât fiica sa, cât şi fiul său, Adrian Mititelu Jr., au ales să se mute din Craiova pentru a fi cât mai departe de fanii echipei. În acest context, patronul de la FC U Craiova 1948 susţine că ia în calcul posibilitatea de a ceda echipa, însă nu în acest sezon, ci în viitor.

Totodată, Mititelu susţine că fanii îl „împing” să ia această decizie, din cauza comprtamentului lor din ultima perioadă.

„Nu stau grozav, dar ne descurcăm. Echipa are bugetul asigurat, dar îl are asigurat pentru că pe copiii mei i-am convins, în continuare, să bage bani în echipă. Cu greutăți i-am convins, dar deocamdată nu avem probleme anul ăsta. Suntem Ok.

Reclamă

(Adrian Mititelu Jr. ar renunța la echipă?) Da. Și Adiță, și fata mea, și toți îmi reproșează, nu neapărat că se cheltuie banii, ci faptul că s-a ajuns la jigniri și la aceste umilințe. Îmi zic ‘domne, chiar nu îți ajunge? Până unde vrei să mergi?

Amândoi copii ai mei au plecat din Craiova din cauza asta, vă dau cuvântul. S-au mutat în București. Fiica mea s-a mutat cu familia ei din Craiova, din cauza asta. Lui Adiță i-a plăcut în București, dar din ce în ce mai rar vine acasă. Mai rămâne să mă mut în București și gata.

Și eu sunt luptător, dar îmi ajunge. Am fost luat de fraier. Au zis ‘lasă că ține cu Mititelu. Îi luăm banii, îl înjurăm. Îl mai lăsăm o etapă, două, iar îl înjurăm, că el e prost ține’.

Reclamă 4 / 0/3

N-am zis că renunț, dar sunt variante. Orice ar fi echipa rămâne, sunt variante. Dar poate că și eu mă mut din acest oraș. De ce să mai trăiesc în acest oraș? Să văd cum mă înjură pe stradă. Sau îmi dă cu vreo cărămidă în geam la mașină. Să-mi fie teamă să mai merg pe stradă? Pentru că sunt fel și fel de oameni”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu, anunț devastator pentru ultrașii FC U Craiova: „Să se ducă la CSU!”

Adrian Mititelu susține că nu mai vrea să aibă ultrași la meciurile echipei sale, motiv pentru care îi îndeamnă să se ducă la rivala din oraș, Universitatea Craiova.

Totodată, finanțatorul din Bănie spune că vrea să implementeze un mod de organizare al accesului pe stadion asemănător cu cel al echipelor din Anglia.

„Nu e un conflict. Nu mai e conflict! S-a trecut într-o altă etapă a clubului. Ce e aia conflict? A fost un conflict la meciul cu Sepsi. Sunt probleme civile și penale între mine și alți oameni.

Asta e bună… Facem, jignim, distrugem vieți și familii, iar a doua zi spunem că ne împăcăm? Îmi distrugi familia, mă jignești și ameninți și după vrei să ne împăcăm? Nu putem accepta așa ceva. Cu cine să mă împac eu? Mi-au înjurat mama, soția, fiica și nepotul. Nu se poate așa ceva! S-a terminat! Dau ei comunicat…

Eu nu vreau să mă împac cu nimeni. Eu vreau să schimbăm istoria. Vreau să facem o modificare, să înceapă o nouă filă. Nu mai vreau galerie! Am schimbat politica. Nu mai vrem ultrași! Nu mai vrem scandaluri! Nu mai vrem nenorociri! Nu mai vreau supărări. Pierzi acasă, asta e. Mergi acasă și nu e nicio tragedie”, a declarat Adrian Mititelu, pentru sport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile de faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și