Închide meniul

Adrian Mititelu și fiul său au intrat peste jucători în vestiar! Decizie radicală după FCU Craiova – Oțelul 1-2

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 17:10

Reclamă
Adrian Mititelu și fiul său au intrat peste jucători în vestiar! Decizie radicală după FCU Craiova – Oțelul 1-2

Adrian Mititelu și fiul său au intrat peste jucători în vestiar

Adrian Mititelu, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Mititelu și fiul său au intrat peste jucători în vestiar, imediat după FCU Craiova – Oțelul 1-2! Patronul echipei din Bănie a „luat foc” după o nouă înfrângere a echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din Craiova a contat pentru etapa a 2-a din playout. Oltenii au ajuns la un singur punct de penultimul loc, care duce la retrogradarea directă în Liga a 2-a. FCU Craiova – Oțelul a fost LIVE SCORE pe AS.ro.

Adrian Mititelu și fiul său au intrat peste jucători în vestiar

Potrivit informațiilor Antena Sport, Adrian Mititelu și fiul său, Adrian Mititelu Jr, au intrat peste jucătorii de la FCU Craiova în vestiar, imediat după finalul partidei.

„Ședința” lui Adrian Mititelu a durat aproximativ 45 de minute, timp în care patronul nu i-a lăsat pe jucători să meargă la interviurile obișnuite, de la finalul unui meci.

Totuși, Adrian Mititelu a fost nevoit să se răzgândească, pentru ca echipa sa să nu primească o sancțiune. În cele din urmă, elevii lui Nicolo Napoli au fost lăsați să apară în fața camerelor de filmat.

Reclamă

Cum arată clasamentul din playout, după FCU Craiova – Oțelul 1-2:

7. U Cluj – 25 puncte
8. UTA – 24 puncte
9. Oțelul – 23 puncte
10. Hermannstadt – 23 puncte
11. Petrolul – 21 puncte
12. Voluntari – 17 puncte
13. Poli Iași – 17 puncte
14. FCU Craiova – 16 puncte
15. Dinamo – 15 puncte
16. Botoșani – 14 puncte

FCU Craiova – Oțelul 1-2

Formaţia FCU Craiova 1948 a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile au fost marcate de Bauza ’39 pentru gazde şi Cisoti ’17 şi Cisse ‘52 pentru oaspeţi.

În minutul 30, oaspeţii au ratat un penalti prin Cisoti.

FCU Craiova 1948: R. Popa – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula (Mascarenhas ’57) – Achim (Pop ’62), Dr. Albu (Bahassa ’57) – Dragu (Sidibe ’57), Bauza, Van Durmen – Chiţu (Blănuţă ’74). Antrenor: Nicolo Napoli.

Oţelul Galaţi: Pap – Adăscăliţei (Silva ’78), Cisse, Ghiocel (Jardan ‘56), Zhelev – Lameira, Zivulic, Teles – Maciel (Malle ’78), Cisotti, Bodişteanu (Tănasă ’68). Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Dragu ’27, Achim ’45, Pop ’65, Van Durmen ’65 / Adăscăliţei ‘7, Zhelev ’43, Pap ’83. Teles ‘88

Arbitri: Andrei Chivulete – Bucsi Imre-Laszlo, Stelian Slabu – George Cătălin Roman

Camera VAR: Ovidiu Haţegan, Raul Ghiciulescu

Reclamă

Observatori: Nicolae Grigorescu, Cătălin Cursaru.

Adrian Mititelu și-a întărit echipa

Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Patronul oltenilor a reuşit să obţină semnătura unui internaţional român de tineret.

Fundaşul stânga Tudor Oltean, în vârstă de 21 de ani, a semnat un contract cu FCU Craiova valabil pentru un sezon. Clubul patronat de Adrian Mititelu va avea opţiune pentru încă 3 sezoane. Tudor Oltean se va alătura lotului antrenat de Nicolo Napoli în această vară.

„Bine ai venit, Tudor Oltean! 🔥

Fundașul stânga de 21 de ani a semnat un contract valabil pentru un sezon, din această vară, cu opțiune din partea clubului nostru pentru încă 3 sezoane. Tudor Oltean are o înălțime de 1.83 m.

Până la această vârstă, Tudor a bifat 54 de prezențe în Liga a II-a pentru echipele FC Buzău, FC Brașov-SR și Ceahlăul Piatra Neamț.

La nivel de loturi naționale, a făcut parte din echipa națională a României U20 pentru meciurile cu Anglia U20 și Norvegia U20.

Tudor Oltean va îmbrăca tricoul cu numărul 77.

Îi dorim mult succes și cât mai multe reușite în cadrul echipei noastre. 🤍💙”, a transmis FCU Craiova, pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și