Închide meniul

Adrian Mititelu spune că transferul lui Ricardo Grigore e ca şi rezolvat: „E o sumă sub 100.000 de euro”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iulie 2022, 21:27

Adrian Mititelu spune că transferul lui Ricardo Grigore e ca şi rezolvat: „E o sumă sub 100.000 de euro

Adrian Mititelu a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, alături de fiul său / Instagram Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu spune că transferul lui Ricardo Grigore e ca şi rezolvat. După ce fundaşul de la Dinamo a anunţat că va semna cu FC U Craiova 1948, lucrurile au intrat în impas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a venit cu noi precizări şi a spus că transferul lui Ricardo Grigore e aproape rezolvat. Patronul FC U Craiova 1948 a dezvăluit şi care a fost marea problemă din timpul negocierilor.

Adrian Mititelu spune că transferul lui Ricardo Grigore e ca şi rezolvat

Eu zic că, în acest moment, lucrurile sunt rezolvate 99,9%. Era o chestiune de un eventual transfer, dacă se va ajunge la o situație ca acest băiat să evolueze și să fie vândut (n.r – de procente). 

Nu e o sumă foarte mare și nici n-am acordul să spun. E o sumă conformă cu vremurile pe care le trăim, sub 100.000 de euro”, a spus Adrian Mititelu la digisport.ro.

În sezonul trecut, Ricardo Grigore a jucat 22 de partide pentru Dinamo. „Ricci” Grigore are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Reclamă

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare: „Am făcut multe sacrificii pentru echipă”

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare. Patronul FC U Craiova a fost condamnat la 3 ani de detenţie, însă a stat închis doar 20 de luni, fiind eliberat datorită unui viciu administrativ.

Adrian Mititelu a ieşit din închisoare după 20 de luni. Acesta a fost condamnat pe 5 noiembrie, pentru evaziune fiscală, în dosarul trasferului lui Mihai Costea, la FCSB, în 2011.

Patronul FC U Craiova a fost aşteptat de soţie şi de fiul său, Adrian Mititelu jr. la poarta penitenciarului. Acesta a putut ieşi din închisoare, datorită unui viciu administrativ.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Mititelu se consideră nevinovat, şi declară că nu a comis nicio faptă penală.

„Au fost 20 de luni, nu ușoare. Încă o dată vreau să vă comunic că am făcut un mandat nevinovat complet și nu mă refer acum la faptul că am ieșit acum datorită unui viciu administrativ, dar pe fond nu am făcut nicio faptă penală.

Dar asta a fost, am făcut-o și pe asta. Probabil că toți ceilalți vor beneficia de aceste prevederi, de neconstituționalitate a legii, articolul 155, aliniatul 1, din codul penal.Prea multe nu se discută despre treaba asta.

Eu pot să vă spun că simt că s-a făcut dreptate, chiar dacă acum, chiar dacă acum am ieșit pe o chestiune de legalitate, nu are legătură cu vinovăția sau nevinovăția, însă vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut nicio faptă penală și am stat 20 de luni nevinovat”, a declarat Adrian Mititelu, la ieşirea din închisoare.

Adrian Mititelu va fi alături de FC U Craiova 1948 în noul sezon

Adrian Mititelu declară că pentru echipa pe care o patronează, FC U Craiova, a făcut multe sacrificii. „Oltenii” vor debuta în noul sezon cu Farul, în deplasare, duminică, 17 iulie.

„Mereu am sperat, iar acum sper și la CEDO să se facă dreptate. În toamnă intru pe fond la CEDO, cu nevinovăția mea și sunt convins că se va combina cu faptul că am stat 20 de luni în închisoare nevinovat.

Eu cred că sunt mai puternic ca înainte, pentru că greutățile m-au făcut să devin și mai puternic. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă, merg înainte pe drumul meu și pe ceea ce mi-am planificat cu mulți ani în urmă și sunt așa cum mă știți, nu m-am schimbat deloc.

Reclamă

O să merg și la echipă, echipa este viața mea, pentru echipa asta am făcut multe sacrificii, am cheltuit foarte mulți bani, am făcut și închisoare pentru echipa asta și o să încerc să facem în așa fel încât cei care au rămas lângă noi, mai puțini, să fie mulțumiți și să reușim să le aducem bucuria. O să vorbim de fotbal zilele următoare”, a mai declarat Adrian Mititelu, imediat după eliberarea din închisoare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și