Închide meniul

Adrian Mititelu va fi eliberat din închisoare. Anunţul făcut de fiul patronului de la FC U Craiova 1948: „Victorie!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2022, 16:02

Adrian Mititelu va fi eliberat din închisoare. Anunţul făcut de fiul patronului de la FC U Craiova 1948: „Victorie!

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu, care rămâne în închisoare

Adrian Mititelu a fost încarcerat pe 5 noiembrie / AS.ro

  • Adrian Mititelu va fi eliberat din închisoare
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Adrian Mititelu va fi eliberat din închisoare. Fiul său, Adrian Mititelu Jr., a anunţat că patronul lui FC U Craiova 1948 a câştigat procesul intentat la Curtea Constituţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

Adrian Mititelu va fi eliberat din închisoare

VICTORIE !!!

Reclamă

Azi, Curtea Constitutionala a Romaniei a admis exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 155 alin. 1 Cod Penal, exceptie invocata de Adrian Mititelu in data de 20.05.2020 in dosarul in care a fost condamnat total nelegal la pedeapsa privativa de libertate de 3 ani pe care o executa in prezent.

In concret, pe langa toate motivele ce conduceau la o solutie de achitare, solutie ce a fost dispusa in prima instanta, Adrian Mititelu trebuia sa beneficieze de incetarea procesului penal intrucat a survenit prescriptia raspunderii penale. Acest fapt nu s-a intamplat, intrucat, instanta a aplicat prevederile art. 155 alin. 1 Cod Penal, norma ce a fost astazi declarata neconstituțională ca urmare a admiterii exceptiei de neconstitutionalitate invocate de Adrian Mititelu in dosarul solutionat cu condamnarea sa.

Reclamă

Efectul deciziei de azi este ca inceteaza de indata executarea pedepsei si intr-un termen foarte scurt Adrian Mititelu va fi eliberat.
Impreuna vom fi mai puternici!„, a fost anuţul făcut de Adrian Mititelu Jr pe contul său de Facebook.

Adrian Mititelu Jr
Adrian Mititelu Jr, anunţ uriaş despre tatăl său

Adrian Mititelu, trei ani de închisoare cu executare

„Am rămas stupefiat, sunt condamnat fără să fi făcut vreo faptă penală. Eu, pentru un jucător pe care nici nu am mai apucat să operez transferul, sunt condamnat să fac trei ani de închisoare. M-au condamnat nevinovat.

O să merg la CEDO, dar până atunci fiecare zi de puşcărie nu se mai întoarce niciodată înapoi. E o răzbunare a celor care mi-au făcut atât rău. O să vedeţi în zilele următoare, avocaţii mei o să aducă la cunoştinţă toate abuzurile făcute. Are o legătură faptul că am readus echipa în prim plan. Sunt acasă, dar mă pregătesc să mă predau”, a declarat Adrian Mititelu, pentru AS.ro, în momentul în care a aflat că va trebui să stea trei ani după gratii în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia Curţii de Apel din Craiova

”În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie”, este decizia luată de Curtea de Apel din Craiova.

Lovitură pentru Adrian Mititelu! FC U Craiova 1948 a pierdut două memorii la FIFA

FC U Craiova 1948 a pierdut procesele la FIFA cu Hugo Vieira și Armin Gremsl, foști fotbaliști ai echipei patronate de Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 s-a despărțit în această iarnă de Vieira și Gremsl, iar acum Adrian Mititelu trebuie să plătească despăgubiri. După ce FIFA le-a dat dreptate celor doi fotbaliști, FC U Craiova 1948 trebuie să scoată din buzunar aproximativ 100.000 de euro. Alți doi jucători așteaptă decizia forului internațional, scrie gsp.ro.

Gremsl a jucat doar două meciuri pentru FC U Craiova 1948. În prezent, el evoluează în Austra, la SCR Altach, dar nu a apucat să debuteze. De cealaltă parte, Hugo Vieira a bifat 11 apariții pentru FC U Craiova 1948, reușind să înscrie un gol. După plecarea din România, el a ajuns în Malta, la Hibernians.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”