Închide meniul

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 18:03

Reclamă
Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

Adrian Mutu / Profimedia

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj. Tachtsidis a marcat golul victoriei în partida cu Dinamo, scor 3-2, într-un meci în care „câinii” au condus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reuşita grecului a venit în prelungirile duelului din Gruia. Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj, care şi-a dat demisia după umilinţa cu Corvinul Hunedoara, a avut un schimb dur de replici cu Tachtsidis.

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

Grecul l-a criticat apoi în termeni duri pe fostul internaţional român. La câteva luni de la acest incident, Mutu a comentat reuşita acestuia din meciul cu Dinamo.

Mutu este de părere că jocul grecului nu a fost grozav în meciul din prima etapă, dar că acesta a reuşit să înscrie un gol foarte important. De asemenea, el a vorbit şi cu Dan Petrescu despre Tachtsidis, căruia i-a transmis că s-a înţeles foarte bine cu jucătorul grec, până la episodul Corvinul Hunedoara.

„Linia a doua a CFR-ului nu arată foarte bine și s-a văzut asta în prima repriză. Tachtsidis nu a făcut un meci grozav, dar a punctat când a trebuit.

Reclamă
Reclamă 4

Am vorbit cu Dan Petrescu zilele trecute și i-am spus că m-am înțeles bine cu Tachtsidis în mandatul meu. După aceea au fost lucrurile pe care le-a spus.

Atât l-a dus mintea, dar nu mai contează. El ca jucător are calitate și este serios la antrenamente. Dar ce îi trebuie lui este o constanță și o continuitate.

Dacă reușește aceste lucruri în sezonul acesta și să aibă evoluții, probabil și CFR-ul va avea de câștigat. Dacă va fi discontinuu, așa cum a fost el de-a lungul carierei, atunci vor fi probleme”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea dacă se pregăteşte să devină selecţionerul României!

Răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea dacă se pregăteşte să devină selecţionerul României a fost unul surprinzător.

”(n.r. – Îți pregătești postul de selecționer?) Nu, hai să nu vorbim de asta.

Îmi place mai mult să fiu antrenor la o echipă de club, sincer vă zic. Nu aș putea să dau un răspuns în ceea ce privește această problemă. Nu știu ce răspuns aș da, în momentul ăsta vreau să antrenez o echipă de club, nu mă gândesc la alte lucruri.

Sunt și alți antrenori mult mai în vârstă și experimentați care sunt liberi, poate ei sunt mai indicați pentru postul acesta”, a spus Adi Mutu pentru fanatik.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:51

Louis Munteanu, la mare căutare! CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă pentru transferul românului

19:42

Toto Wolff rămâne cu picioarele pe pământ după ultimele victorii ale lui Mercedes! Ce obiectiv are la Marele Premiu al Ungariei

19:26

Sorin Cârţu ştie motivul pentru care Edi Iordănescu s-a decis să plece de la naţională: „La asta s-a gândit!”

19:16

Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas! Suma cerută în schimbul internaţionalului român

18:43

Gică Hagi, încă două mutări la Farul! Anunţul oficial, după startul ratat din Liga 1

18:39

Dumitru Dragomir a făcut praf o candidată la titlu: „Nu e nici de locul 6”. Discurs vehement al fostului preşedinte LPF

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și