Închide meniul

Adrian Mutu a dezvăluit momentele horror prin care a trecut la spital: „Doctorul mi-a spus că mai aveam câteva ore și exploda!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 noiembrie 2022, 15:26

Adrian Mutu a dezvăluit momentele horror prin care a trecut la spital: „Doctorul mi-a spus că mai aveam câteva ore și exploda!

Adrian Mutu,

Adrian Mutu a vorbit despre problemele pe care le-a avut în toamnă

Adrian Mutu a dezvăluit momentele horror prin care a trecut la spital, în această toamnă. Antrenorul Rapidului a suferit o operație de apendicită după meciul cu FC U Craiova 1948, din etapa a 10-a a Ligii 1. „Briliantul” s-a simțit foarte rău și a fost dus de urgență la spital pentru a afla diagnosticul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medicii l-au consultat și i-au spus că, dacă ar mai fi așteptat câteva ore, situația s-ar fi complicat și ar fi făcut peritonită.

Adrian Mutu a dezvăluit momentele horror prin care a trecut la spital

Inițial, Adrian Mutu a fost dus la spitalul din Târgu Jiu. Ulterior, tehnicianul Rapidului a plecat spre București și a fost operat la Floreasca.

Mutu a fost extrem de afectat la nivel mental și se gândea la cele mai negre scenarii, în așteptarea rezultatelor.

„Eram la şase ore să sparg în mine, să se rupă. Stăteam şi ne uitam la derby-ul din Liga a II-a, era Dinamo – Steaua. Eram cu staff-ul la mine în cameră şi le-am spus: “Bă, băieţi, eu am mâncat ceva nasol. Mă doare burta”.

Reclamă

Mă durea efectiv tot, crampe. Mi-am spus că sigur au pus ceva ăştia în mâncare. Am zis că merg să dorm, poate îmi trece. Băieţii au plecat, m-am trezit vomitând, am avut tot felul de simptome. Când a venit doctorul, mi-a spus că s-ar putea să am asta.

M-a apăsat doctorul în dreapta, îmi făcea tot felul de manevre, asta pe la 02:00 dimineaţa. Dar nu mă durea într-un loc anume. Am încercat iar să dorm, dar m-am trezit din nou, ca să vomit. Dar nu mai aveam ce.

Când m-am dus la toaletă şi mă forţam să vomit, am simţit o tăietură în dreapta. L-am sunat pe doctor la 05:00 dimineaţa şi i-am zis că cred că am apendicită. A venit salvarea la hotel, am urcat în salvare, m-au tratat foarte bine la Târgu Jiu.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu risca să facă peritonită: „Mi-a spus că mai aveam câteva ore și exploda”

Mi-au spus că am apendicită, mi-au dat un calmant pentru că nu am reuşit să dorm, dar le-am spus că vreau să merg la Bucureşti, totuşi. Noroc că aveam băieţii de la pază cu noi. Ne-am suit în maşină şi am plecat.

Aici este partea interesantă. Doctorul care era la Floreasca, în momentul în care a început să îmi facă analizele, să îmi facă CT, cu diverse substanţe, să mă caute de diferite lucruri, m-am speriat. Îmi veneau în cap toate nebuniile.

A venit apoi la mine şi mi-a spus că am apendicită 100% şi că trebuie să mă operez. Când l-am întrebat de ce, mi-a spus că mai aveam câteva ore, exploda şi o dădeam în peritonită. Am avut un început, în câteva ore se ducea. De aia mi-a părut rău de Camora când am auzit, că ştiam prin ce trece”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Adrian Mutu, mesaj clar înainte de FCSB – Rapid

Adrian Mutu a transmis un mesaj clar înainte de FCSB – Rapid. Antrenorul Rapidului spune că nu mai e nevoie să le ţină discursuri motivţionale jucătorilor săi înaintea unui asemenea meci.

Mutu spune că e nevoie ca echipa sa să câştige pentru a se menţine aproape de liderul Farul. Mutu i-a dat dreptate lui Pintilii, care a spus că în astfel de meciuri nu mai contează forma. Meciul va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Un derby rămâne un derby, nu mai e nevoie de multe cuvinte pentru a descrie dorința de a-l câștiga, indiferent de perioada în care se află una din echipe. Nu mai e nevoie de motivație, ar trebui și sper că jucătorii mei sunt motivați.

La nivel de experiență, jucătorii mei pot aduce un plus. La ce am văzut și la primul meci cu FCSB, cred că și ei sunt conectați. Va fi multă lume la stadion, sper să fie un spectacol frumos.

Reclamă

De când a reintrat Rapid în Liga 1, nu cred că a fost o diferență așa mare. Dar e primul sezon în care noi mergem bine, iar FCSB a avut o grămadă de probleme, dar asta nu contează la meciul direct. Așa cum a spus și Pintilii, nu contează într-un derby dacă ai antrenor pe bancă. Motivație este destulă. Nu vreau discursuri motivaționale, eu cred că responsabilitatea și abordarea acestui meci trebuie să fie la cel mai înalt nivel, dar eu cred că sunt conștienți. Dacă ei nu știu, le voi spune de rivalitatea și în seara aceasta.

Avem o responsabilitate mare și față de suporteri, și pentru că suntem într-o perioadă bună și trebuie să o consolidăm și să rămânem în spatele Farului, trebuie să ne obținem și obiectivul, deci avem multe ingrediente ca să jucăm, e un meci special, responsabilitatea și ambiția sunt cuvintele cele mai importante„, a explicat Adrian Mutu la conferinţa de presă susţinută înainte de FCSB – Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și