Închide meniul

Adrian Mutu ar putea deveni selecționer: „Reprezentanții lui negociază un acord!” „Briliantul” poate pleca de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 11:14

Reclamă
Adrian Mutu ar putea deveni selecționer: Reprezentanții lui negociază un acord!” Briliantul” poate pleca de la Rapid

Adrian Mutu, despre Iulian Cristea şi Grameni la Rapid

Hepta

Adrian Mutu ar putea deveni selecționer! „Briliantul” ar putea pleca de la Rapid la finalul sezonului, fiind dorit pe banca naționalei Nigeriei! Se pare că reprezentanții tehnicianului giuleștenilor au ajuns deja în țara africană, unde negociază pentru a ajunge la un acord cu oficialii federației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, în vârstă de 44 de ani, o antrenează pe Rapid din martie, anul trecut, iar contractul său pe banca giuleștenilor expiră în vara lui 2025.

Adrian Mutu ar putea deveni selecționer

Federația de Fotbal din Nigeria este în căutarea unui selecționer, iar Adrian Mutu este principala variantă a oficialilor nigerieni. Reprezentanții „Briliantului” sunt în căutarea unui acord, și tehnicianul ar putea să o părăsească pe Rapid la finalul acestui sezon.

„Reprezentații lui Mutu au ajuns deja în Nigeria și caută un acord verbal pentru preluarea naționalei din luna iunie.

Un oficial de top din cadrul Federației a vorbit sub protecția anonimatului și ne-a transmis că sunt șase candidați pe lista scurtă, iar Mutu este considerat prioritatea”, se arată în anunțul postat de către ojbsport.com.

Reclamă

Oficialii nigerieni caută un înlocuitor pentru Jose Peseiro, contractul acestuia urmând să nu mai fie prelungit. De asemenea, pe lista Federației Nigeriene se află și antrenorul lui Al-Ahli, Pitso Mosimano.

Vestea că Adrian Mutu ar urma să plece de la Rapid vine după ce oficialii din Giulești au dat asigurări că tehnicianul va rămâne la clubul de sub Grant și în sezonul viitor.

Dacă ar prelua naționala Nigeriei, Adrian Mutu ar fi la a doua experiență ca selecționer, după ce a pregătit naționala U21 a României, în perioada octombrie 2017 – aprilie 2018. Alături de „tricolorii mici”, fostul internațional a participat și la Campionatul European din Ungaria.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu şi îl anunţă că au aşteptări uriaşe de la următorul sezon din Liga 1. Spre deosebire de această ediţie de campionat, când obiectivul Rapidului a fost calificarea în play-off, conducătorii clubului din Giuleşti anunţă că vor cu orice preţ titlul.

Şefii Rapidului l-au reconfirmat în funcţie pe Adi Mutu, înainte de sărbătoarea centenarului. I-au transmis „Briliantului” că trebuie să aducă trofeul de campioană, la 21 de ani după cel cucerit de alb-vişinii cu Mircea Rednic pe bancă.

„Noi suntem mulțumiți cu îndeplinirea obiectivului, dar, este clar că tot timpul este loc de mai bine. Sezonul următor, obiectivul se schimbă, trebuie să fim în primele trei și să construim o echipă care să se bată de la egal la egal cu echipele cele mai bune ale campionatului„, a declarat preşedintele giuleştenilor, Daniel Niculae.

„Șampania, la 100 de ani, urmează sigur, titlul.. o să vedem. (Reporter: Vișinata, când urmează?) Tot la 100 de ani, bem mai multe. Trebuie să arătăm ca o echipă, anul viitor, să-l și câștigăm. Mutu are postul asigurat pentru sezonul următor, am mai spus asta„, a precizat acţionarul Rapidului, Victor Angelescu.

„Suntem în discuții cu mai mulți jucători, cu doi sau trei suntem foarte aproape să semnăm. Sperăm să putem să-i aducem pe cei 5 sau 6 jucători, de la început, ca să poată să facă cantonamentul cu Adi și cu echipa„, a  mai declarat Victor Angelescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și