Închide meniul

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid: „E strigător la cer! Suntem dezavantajaţi clar”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 octombrie 2022, 17:17 / Actualizat: 12 octombrie 2022, 21:04

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid: „E strigător la cer! Suntem dezavantajaţi clar

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt - Rapid

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adrian Mutu a avut un discurs dur la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid. Antrenorul giuleştenilor susţine că echipa sa a fost dezavantajată de către centrali, în ultimele patru runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a obţinut un singur punct, în ultimele două etape. În înfrângerea cu Chindia, giuleştenii au avut un gol anulat, al lui Alexandru Albu, reuşită care a stârnit controverse. Ulterior, în remiza din etapa precedentă cu Botoşani, Jayson Papeau a fost faultat dur de către Ivanov, însă centralul nu a luat nicio măsură.

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid

Adrian Mutu a analizat ultimele partide ale echipei sale, şi a ajuns la concluzia că giuleştenii au fost dezavantajaţi în mod evident, din punct de vedere al arbitrajului. „Briliantul” speră ca aceste greşeli să nu fie intenţionate din partea centralilor, luându-l la ţintă şi pe Kyros Vassaras, preşedintele CCA.

„S-au întâmplat nişte lucruri care mă deranjează, mă refer la deciziile de arbitraj luate împotriva noastră în ultimele patru meciuri.

Nu caut scuze, dar sunt nişte lucruri care s-au întâmplat. E strigător la cer. Mă refer la ce s-a întâmplat cu Chindia, apoi la accidentarea lui Papeau. La noi de ce nu a revăzut la VAR faza cu Papeau, cum s-a întâmplat la Deac? Îmi pare rău pentru Papeau, va sta departe de gazon aproape patru luni. E foarte greu.

Reclamă

Mi se pare ostentativ să vezi jucătorul pe targă şi să nu mergi la VAR să revezi faza. Am fost dezavantajaţi în aceste patru meciuri. Sper să nu se mai întâmple lucrurile acestea. Sper că nimeni nu are ceva cu Rapidul, asta îmi doresc. Părerea lui Vassaras întăreşte ce spun eu aici. Suntem dezavantajaţi clar, există repercusiuni, dar văd că nu se ia nicio măsură”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Hermannstadt.

Lovitură pentru Adrian Mutu! Cât va lipsi Jayson Papeau, după ce s-a accidentat în Rapid – Botoşani

Jayson Papeau a primit diagnosticul, după accidentarea suferită în etapa precedentă. Francezul a suferit mai multe leziuni la nivelul ligamentelor, motiv pentru care va lipsi timp de 3-4 luni, anunţă Fanatik.

Astfel, Jayson Papeau are şanse minime de a mai evolua în acest an pentru Rapid. Adrian Mutu a suferit astfel o pierdere importantă, atacantul francez evoluând în 13 partide în acest sezon pentru giuleşteni, marcând un gol în Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Jayson Papeau a ieşit pe targă în minutul 22, după ce a fost faultat dur de Antoni Ivanov. În locul francezului, Adi Mutu l-a introdus pe Andrei Ciobanu.

Recomandări
  • Adrian Mutu, atac devastator
  • „Briliantul”, nemulţumit de arbitrajul din meciurile Rapidului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și