Închide meniul

Adrian Mutu, după ce a fost criticat de Gică Hagi: „A zis el că s-a supărat?! Nu mai spun ce am vorbit cu el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2022, 19:28

Adrian Mutu, după ce a fost criticat de Gică Hagi: „A zis el că s-a supărat?! Nu mai spun ce am vorbit cu el!

Adi Mutu l-a sunat din nou pe Hagi

Gică Hagi şi Adrian Mutu, la finalul meciului Rapid - Farul 1-1 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Adrian Mutu, după ce a fost criticat de Gică Hagi
  • Adrian Mutu a vorbit despre relaţia pe care o are cu Gică Hagi

Adrian Mutu, după ce a fost criticat de Gică Hagi. Adrian Mutu a vorbit despre relaţia pe care o are cu Gică Hagi. Managerul celor de la Farul s-a arătat deranjat de faptul că Mutu a făcut publică o discuţie avută la miezul nopţii, în care „Regele” îl recomanda pe Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi s-a arătat deranjat de faptul că Mutu a făcut publică discuţia. ”În primul rând, a fost o discuție între mine și Adi Mutu, nu pentru presă. Doi, Alibec este la noi, așa că suntem cu un pas înainte acum, probabil”, a fost declaraţia iritată a lui Hagi.

Adrian Mutu, după ce a fost criticat de Gică Hagi

Mutu a spus că l-a sunat pe Hagi să lămurească acest aspect, însă nu a mai dat detalii despre conţinutul discuţiei.

Reclamă

”A zis el că s-a supărat? Ți-a spus ție? De ce nu l-ați întrebat? Am vorbit, dar nu mai spun ce am vorbit cu el”, a spus Adrian Mutu, înaintea derby-ului cu FCSB.

Gică Hagi l-a sunat în toiul nopții pe Adrian Mutu și l-a sfătuit să facă un transfer

Adrian Mutu a declarat că va lua în calcul un posibil transfer al lui Denis Alibec în Giulești, după ce se va sfătui cu acționarii Rapidului, Victor Angelescu și Dan Șucu.

Reclamă

„După meciul cu Farul, Gică m-a sunat la ora 1 și jumătate noaptea. M-a felicitat pentru parcurs, mi-a zis că a simțit forța Rapidului la nivel fizic și nu numai.

Gică mi-a zis ceva despre Alibec. Nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut acum de o echipă din România. Mi-a zis că aș avea șanse la campionat cu Alibec în echipă. Da, că iau titlul cu el. Dar el e subiectiv. Eu, fiind obiectiv, spun așa: e greu ca Alibec să nu-i placă în momentul de față cuiva.

Eu am o relație foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui la Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la nașul (n. r. – Gică Hagi e nașul de cununie al lui Adi Mutu), mai trebuie să vorbesc cu Victor (Angelescu) și cu domnul Șucu.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbeam și cu Nico, președintele nostru, eu cred că ar trebui să fim calculați, indiferent de ce entuziasm avem. Și să ne gândim să facem lucrurile care să aibă o bază, adică să reușim să construim sănătos. Nu euforic, nu de moment, să ne gândim a la long ceea ce înseamnă pentru noi această construcție a noului Rapid.

Mă bucură faptul că Denis și-a revenit la forma lui, acum el trebuie să continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când a fost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Și câți ani poate să ne ajute…

Denis Alibec a și declarat, după meciul cu noi, că “ce jucător nu și-ar dori să joace în acest moment în Giulești?”, dar e greu de realizat transferul. Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e și în luptă directă cu noi pentru titlu”, a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”