Închide meniul

Adrian Mutu, după FCSB – Rapid 1-5: „Abia aştept să plec în vacanţă. A fost un sezon lung. Vor fi veniri”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2023, 22:50

Adrian Mutu, după FCSB – Rapid 1-5: „Abia aştept să plec în vacanţă. A fost un sezon lung. Vor fi veniri

Adrian Mutu, după FCSB - Rapid 1-5

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Adrian Mutu a vorbit după FCSB – Rapid 1-5, meci care a egalat cea mai mare diferenţă de scor în întâlnirile dintre cele două echipe. Mutu anunţă că nu s-a gândit în niciun moment la plecarea din Giuleşti, la capătul unui sezon extrem de obositor. Rapid a terminat play-off-ul pe locul 5, iar FCSB, pe 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mai puţin contează cele 3 puncte. Ele nu mai contau, nu influenţează locul în clasament. A fost o victorie a orgoliilor. Am făcut-o într-o manieră categorică e şi mai bine. Cred că am fost mult mai motrivaţi, chiar dacă am debutat şi nişte copii, pentru a se obişnui cu meciuri tari şi cu tensiunea unui derby, chiar dacă tensiunea se cam pierduse.

Adrian Mutu, după FCSB – Rapid 1-5

Era vorba mai mult de orgoliu. Mă bucur că am batut cu 5-1. Mergem în vacanţă şi peste 3 săptămâni începem un nou cantonamnet. Vor fi şi plecări şi vor fi şi veniri, vreau să mă bucur de acest final de sezon. A fost un sezon foarte lung, abia aştept să plec în vacanţă.

O victorie a Rapidului împotriva celor de la FCSB îndulceşte orice. Nu m-am gândit niciodată să plec. Ne-am îndeplinit obiectivul de a juca în play-off. Toţi antrenorii sunt contestaţi. Publicul se poate manifesta cum doreşte. Am înţeles că în viaţa unei echipe sunt şi momente grele”, a spus Mutu, citat de digisport.ro.

FCSB – Rapid 1-5

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Liga 1.

Reclamă

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0.

În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

Recomandări
  • Rapid a terminat pe locul 5 play-off-ul Ligii 1
  • FCSB – Rapid 1-5

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și