Închide meniul

Adrian Mutu îşi acuză adversarii de lipsă de fair-play: „Ai mei se opriseră”! Antrenorul Rapidului anunţă schimbări în Giuleşti

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2023, 23:26

Adrian Mutu îşi acuză adversarii de lipsă de fair-play: Ai mei se opriseră”! Antrenorul Rapidului anunţă schimbări în Giuleşti

Adi Mutu, anunţ ferm după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Adrian Mutu îşi acuză adversarii de lipsă de fair-play. Antrenorul Rapidului spune că la golul 3 elevii lui se opriseră. El susţine că jucătorii Universităţii Craiova trebuiau să se oprească şi ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul Rapidului anunţă schimbări în echipă pentru sezonul viitor.

Adrian Mutu îşi acuză adversarii de lipsă de fair-play

Da, e o seară ciudată. În prima repriză am făcut un joc bun. Mi-a plăcut echipa, mi-au plăcut băieţii.

În a doua repriză a venit eliminarea lor, am reuşit un gol, după care nu ştiu de ce s-au oprit băieţii, ce s-a întâmplat. De fapt ştiu. Arbitrul putea să oprească faza, pentru că aveam un jucător la pământ. Jucătorii de la Craiova puteau să dea dovadă de fairplay. Ai mei se opriseră.

A fost o greșeală a noastră. A fost o greșeală colectivă. Suntem pe final de sezon. Vor fi schimbări. Am făcut deja o evaluare, suntem cu ea pe terminate.

Reclamă

Craiova a avut două ocazii de poartă şi au reuşit să marcheze. La a doua (n.r.: ocazie) s-a oprit echipa.

Bineînţeles că vor fi schimbări. A fost clar şi la începutul playoff-ului că va fi o evaluare.

Am făcut deja o evaluare, e pe final, ştim ce avem de făcut.

Reclamă 4 / 0/3

Îţi trebuie jucători care îşi asumă şi fac diferenţa 1 la 1.

Rămâne dezamăgirea, dacă erau mai buni era altceva.

Am făcut un meci bun în prima repriză. Greşeala de la golul 3 sper să nu o mai repetăm.

Trebuie să câştigăm acel meci (n.r: cu FCSB), fără doar şi poate. Miza există, ştiţi rivalitatea dintre noi şi FCSB.

Mergem acolo să câştigăm, şi ei vor probabil acelaşi lucru.

L-am felicitat pe Gică Hagi şi mai devreme, şi personal (n.r: pentru câştigarea titlului)”, a declarat Adrian Mutu pentru digisport.ro.

Eugen Neagoe, entuziasmat că băieţii lui au câştigat în 10 oameni

Eugen Neagoe este entuziasmat după ce băieţii lui au câştigat în 10 oameni. Antrenorul Universităţii Craiova crede că şansele echipei sale la cupele europene sunt minime.

Reclamă

Neagoe a spus că echipa lui a arătat foarte bine în playoff şi că ar fi meritat să se lupte la campionat.

A fost un joc frumos. S-au marcat 5 goluri, chiar dacă 3 au fost din penalty-uri.

Ăsta este fotbalul. Nu am revăzut fazele, nu ştiu dacă toate au fost (n.r. acordate corect).

Băieţii noştri merită felicitări, au jucat o repriză în 10 oameni şi au reuşit să marcheze 2 goluri.

Au dat dovadă de maturitate, am arătat că ştim şi să suferim şi băieţii merită felicitări.

Am făcut un joc bun. Toţi au făcut un joc bun, au dat dovadă de caracter. Ăsta este spiritul Craiovei, să ne batem indiferent de numărul jucătorilor pe care îi avem în teren.

Chiar dacă în această etapă nu am făcut un joc atât de bun ca etapa trecută (n.r.: contra Farului) sau contra lui CFR sau FCSB, am reuşit să câştigăm.

Este foarte greu (n.r.: pentru Universitatea Craiova să prindă Europa), nu cred că se vor încurca (n.r. CFR Cluj) în ultima etapă.

Nu vreau să acuz, cei de la Farul merită felicitări, dar nu cred că va juca aceeaşi echipă care a jucat cu FCSB.

Sunt convins că şi cei de la Farul se vor respecta. Voi fi suporterul celor de la Farul, chiar le-am trimis mesaj să îi felicit şi lui Gică Hagi şi lui Gică Popescu. Mi-aş dori (n.r.: să îi încurce pe CFR Cluj) şi voi fi fanul lor.

Este important să câştigăm noi acasă cu Sepsi. Sepsi au meci de Cupă miercuri, dar cu siguranţă se vor reface şi vor veni montaţi, să nu piardă, la Craiova.

Nu ştiu dacă este un an ratat. De când am venit eu echipa a arătat bine. Şi dacă vorbim de playoff a arătat foarte bine. Eu cred că meritam să ne batem la campionat”, a declarat Eugen Neagoe pentru digisport.ro după Rapid – Universitatea Craiova 2-3.

Rapid – Universitatea Craiova 2-3. Echipa lui Mutu, OUT din lupta pentru Conference League. Oltenii mai speră

Rapid – Universitatea Craiova 2-3. Echipa lui Adrian Mutu a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova şi nu mai are nicio şansă de a prinde, pe ultima sută de metri, un loc care să îi permită accederea la barajul pentru Conference League. În schimb, oltenii speră şi la locul al treilea, care le asigură cel puţin barajul.

Dacă vor termina pe locul 4, Craiova are nevoie ca Universitatea Cluj să câştige Cupa României pentru a juca barajul pentru Conference League. În cazul în care Sepsi va câştiga Cupa, atunci şi echipa lui Neagoe va rămâne în afara cupelor europene, iar CFR CLuj va juca barajul pentru Conference League cu învingătoarea din FC U Craiova şi FC Voluntari.

Meciurile din ultima etapă:  CFR Cluj – Farul, FCSB – Rapid, Universitatea Craiova – Sepsi

Cum arată clasamentul

  1. Farul 50 de puncte
  2. FCSB – 46 de puncte
  3.  CFR Cluj – 42 de puncte
  4. Universitatea Craiova – 40 de puncte
  5. Rapid – 35 de puncte
  6. Sepsi – 26 de puncte
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și